Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЕТ собних биљака које по ФЕНГ ШУИЈУ терају негативну енергију: Једна вам може помоћи да привучете БОГАТСТВО ако ставите новчић у саксију

Ове биљке имају позитиван утицај на расположење

1664099147_stars-g4b564192c_1920.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Собне биљке оживљавају простор, чине да дом буде аутентичан и у складу са природом. Биљке су извор позитивнеенергије, а према фенг шуију одређене врсте цвећа могу заштити дом од негативне енергије:

1. Геранијум - Ова лепа биљка има антимикробна својства, а такође се сматра талисманом у многим културама. Мала биљка пуна цветова у јарким бојама може брзо да ослободи дом негативнихвибрација. Геранијум ублажава стрес, његова енергија благотворно утиче на комуникацију и помаже у лакшем решавању конфликтних ситуација.

2. Пузавац (традесцантиа) - Верује се да овај цвет смањује лоше мисли и чисти дом од негативности. Ова дивна цветница попут усисивача, апсорбује све негативне вибрације, носи се са апатијом и подиже креативну енергију у дому.

3. Тетрастигма (унутрашњегрожђе) - Таква биљка чисти дом од лоше енергије и зависти, а испуњава дом позитивним емоцијама, даје удобност и хармонију. Донос радост, опуштену атмосферу и снагу.

Прочитајте још: Ако овако наместите биљке учинићте ентеријер лепшим, а њима створити боље услове

4. Кактусопунција - Штити од негативности, смирује нервни систем и пружа здрав сан. Осећај среће, мира и добрих односа међу члановима породице.

5. Циклама - Још једна нежна биљка са прелепим цвећем ће брзо помоћи да се носите са било којом негативношћу. Цикламу треба дати онима који су често нерасположени. Симболично, ова биљка повећава ефикасност и развија креативност. У неким културама се сматра да може привући и новац, посебно ако је држите поред касице или ставите новчић у саксију.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas