· · Коментари: 0

Пет ствари које све добро ОРГАНИЗОВАНЕ КУХИЊЕ имају заједничко

Иако добро дубинско чишћење и организовање неће променити дизајн ваше кухиње, учиниће да овај простор ради боље за вас.

1633953021_Depositphotos_19356471_XL.jpg
ФОТО: Депозит

Када је све лако пронаћи и припремање оброка иде лако, заволећете да будете још више у кухињи. Након што смо прегледали неке од најуређенијих кухиња, ево заједничких тајни организације које све деле. Само напред, позајмите ове сјајне идеје за кухињу у свом дому.

Прочитајте још: Четири ЛУКСУЗНЕ дизајнерске идеје за кухињу - Изгледаће СКУПО, а ви ћете остати у оквиру БУЏЕТА (ФОТО)

Користе вертикални простор

Куке, плутајуће полице и висеће корпе скидају предмете са ваших пултова и изгледају љупко. Иако не желите да зидови изгледају претрпани, праве кухиње уравнотежују отворени простор и могућности складиштења.

Пултови и радне површине не смеју да имају превише предмета на себи и увек треба да буду пребрисани

Чувају предмете тамо где их користе

Размислите о томе како користите своју кухињу. Шта вас нервира у вези са тренутним размештајем? Алати и апарати које најчешће користите за кување треба да буду постављени надохват руке. Мање коришћене предмете држите даље. Никада не би требало да прелазите кухињу да бисте добили нешто усред кувања.

Чисте радне површине

Не само да је лакше држати кухињу чистом, ако сваког дана средите макар пулт, већ чине и да сваки простор изгледа организованије. Држите нежељену пошту, папире и друге уобичајене кривце подаље од свог драгоценог простора за кување!

Пробајте да сортирате све намирнице, јер ће то добринети укупној организацији кухиње

Отарасите се непотребних алата и уређаја

Она љуштилица коју стално користите? Задржите је! Али да ли вам заиста треба резач банана? Ако одбијате идеју да се решите неких својих алата, покушајте да их уклоните из кухиње и видите колико често идете да их узмите. Ако је прошло више од шест месеци, поклоните га некоме!

Полица са зачинима

Не, то не значи да сви морају бити у означеним одговарајућим боцама, али то значи редовну проверу рока трајања, да нисте набавили дупликате и да ли има празних бочица. Такође, како год да одлучите да их складиштите, уверите се да је лако видети шта имате.


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.