Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СРЕЋАН ДОМ

Примените их већ ВЕЧЕРАС пре спавања: 10 кратких ФЕНГ ШУЈИ правила за ваш дом

Исправите већ вечерас неке ствари у свом окружењу.

1647714396_bedroom-g5660abd81_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Дом треба да буде смирујуће и мотивишуће окружење за вас и ваше најдраже. Познато је да спокоју придоносе алфа таласи, а њих можете створити организујући свој простор на неколико једноставних начина.

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)

Притом вам може помоћи следећих десетак Фенг Шуји савета за организацију вашег дома:

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

  1. Почистите кућу. Избаците из ње стару енергију како бисте створили нову.
  2. Створите пуно светла. Размакните завјсе да у стан пустите што више природног светла и поставите квалитетну расвету. 
  3. Решите се истрошених или пуно пута поправљаних предмета.
  4. Пустите у стан више свежег ваздуха. Отворите прозоре рано ујутро да прозрачите просторије и набавите биљке које прочишћују ваздух.
  5. Склоните прљав веш са видика.
  6. Да побољшате здравље, биљке и дрвени намештај сместите на источну страну куће.
  7. Како бисте привукли благостање, поставите предмете који симболизују елемент дрвета и воде на југоисточну страну куће.
  8. Избаците из спаваће собе све предмете повезане са послом и почистите испод кревета како би собом могла протицати чиста енергија.
  9. Почистите све што вам блокира улазна врата, изван и унутар куће како би енергија могла слободно улазити у кућу.
  10. Ако имате врт, посадите више цвећа и биљака.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas