Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРОЛЕЋНО ЧИШЋЕЊЕ

ПРОЛЕЋНО чишћење дома по ФЕНГ ШУИЈУ: Покрените дешавања на пољу љубави и финансија!

Пролеће је сезона обнове, манифестације циљева и акције.

1619103096_buddha-611561_1920.jpg
Oglas

Добро пролећно чишћење дома може учинити чуда за вашу енергију. 

Примените ових 5 фенг шуи правила за пролећно чишчење дома

Средите кухињу за побољшање здравља и финансија

Решите се свих ствари које блокирају простор, а посебно обратите пажњу на чишћење ормарића и фрижидера. Стање ваше кухиње се одражава на ваше здравље, а уједно представља и центар за финансије вашег домаћинства. Очистите све посуде и лонце. Уместо хемијских средстава за чишћење, пређите на природна. Средите све фиоке, радне површине, светиљке. Отворите пут за свеж Чи.

Освеживач просторија:
Привуците новац у ваш дом тиме што ћете у обичну фајталицу сипати воду, а затим у њу убацири мало цимета и пар капи етеричног уља поморанџе. Овом течношћу испрскајте цео дневни боравак.

Прочитајте још: Направите шампон и детерџент од ЦЕЂИ, као наше баке! Коса ће вам рећи хвала, а ствари БЛИСТАТИ (РЕЦЕПТ)

Украсите дом биљкама

Освежите просторије са три нове биљке. Одличне избор за ваш дом по фенг шуију су Замија и  Јапанско дрво (Дрво новца). Њихова зелена боја и земља симболизују нове почетке. Ако планирате да купите биљке за кухињу, обавезно узмите ароматичне биљке попут рузмарина, босиљка и нане.

Очистите спаваћу собу и купатило 

Ово чишћење треба да буде темељно. Побацајте све што нисте користили у протеклих 6 месеци. Обратите пажњу на простор испод кревета и прозоре. Направите нови размештај како би покренули позитивна дешавања у свом животу. 

Прочитајте још: ИЗБЕЛИТЕ природну боју јаја и припремите за ФАРБАЊЕ: Све што вам треба јесу алкохолно сирће и вода! (ВИДЕО)

Направите простор у орману
Уколико желите да поздравите нову љубавну везу у вашем животу, средите и реорганизујте орман, тако да обавезно оставите један део празан. На тај начин ћете оставити отворен простор за манифестацију љубавне везе.
Празно место у ормару призива нову љубавну прилику у ваш живот

Очистите своју енергију

Након што сте средили главне тачке за проток енергије у вашем дому, посветите се себи. Поздравите промене које долазе тиме што ћете, купити нову гардеробу, уплатити третман лица, масажу или једноставно променити фризуру. Уживајте у свом сређеном простору и увалите се у омиљену фотељу уз добру књигу и чашу лимунаде или шољицу кафе. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas