Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Роло завесе ће вам пружити заштиту од комшијских погледа

Поред заштите од нежељених комшијских погледа, роло завесе имају и декоративну функцију.

1626256210_red-light-484403_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Нежељено и непланирано многима од нас корона је променила радно место. Уместо у канцеларијама, радили смо од куће, неки још увек практикују овај режим. Затворила нам је и места где смо се опуштали и вежбали-теретане. Ипак, они најупорнији од тренинга нису одустали чак ни тада. Прибавили су справе и почели код куће да тренирају, а када су се теретане отвориле наставили су да тренирају од куће због комфора и уштеде времена. Кућа је добар избор и када су тропске врућине. Оно што је најважније, климу подешавате сами на онолико колико вама прија, водећи рачуна да не буде превелика разлика унутарње и спољне температуре. Док је у теретани јединствена темпретаура која некоме одговара, некоме не, код куће сами бирате колико желите да се расхладите.

Како створити интимну атмосферу?

Када сте поставили траку за трчање, бицикл или елиптични тренажер на жељено место, одабрали музику која вас покреће и ставили bluetooth слушалице у уши време је да почнете са тренингом. Или ипак не. Испред вас су огромна стаклена врата која воде на терасу, а прекопута, примећујете многе радознале комшијске погледе. Можда је ипак време да на час напустите елиптични тренажер, извадите блуетоотх слушалице и узмете лаптоп у руке. У претраживач укуцајте роло завесе за терасу и погледајте понуду. 

Роло завесе за сваки простор

Роло завесе су иделано решење не само за стамбени, већ и за пословни простор. Одлично су решење и за вашу импровизовану теретану, јер не само да ће вас заштитити од комшијских погледа већ ће вас поштедети прашине и непријатних мириса који су склони да се увуку у стандардне завесе. Најчешће се купују роло завесе за прозоре, али како се раде по мери, врло лако можете добити своје роло завесе за терасу. Ви бирате да ли ће роло завесе за терасу бити делимично пропусне или непропусне за светлост. Такође, избор дезена и боје је на вама, а данас готово да не постоји дезен или боја коју роло завесе за терасу немају. Можете их поставити на зид, плафон или крило прозора и врата. 

Врсте и цене роло завеса 

Ако сте се већ одлучили да тренирање преселите кући и инвестирали сте у справу као што је трака за трчање или елиптични тренажер, онда ће вам улагање у завесе представљати мањи трошак. Осим тога, не само да ћете роло завесе за терасу користити само док вежбате, већ вам оне остају и после тога, а добре су када сунце упече. Осим тога врло су модерне и популарне и само једна завеса промениће потпуно изглед ваше просторије. Важно је да премерите димензије врата за терасу и да их понесете са собом у продавницу. Роло завесе се раде по мери, па не би требало да буде проблема, чак иако нису стандардне димензије терасе. Када је о цени реч, крећу се од 20 до 50 евра по метру квадратном. У зависности од тога да ли сте изабрали роло завесе за терасу са кутијом, без кутије или се завесе уграђују у зид или плафон. Могу и да се каче на држач прозора и то је најјефтинија опција. Најскупље роло завесе за терасу су оне које имају кутију у коју могу да се увуку када се не користе.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas