Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КИЋЕЊЕ ЈЕЛКЕ

Свака боја УКРАСА за новогодишњу јелку ИМА ЗНАЧЕЊЕ: Одаберите ону која одговара вашем дому

Кићење јелке је стара традиција за коју се везују и многа правила.

1638521895_pjimage--56-.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Зимзелена новогодишња стабла симболизују бесмртност и бесмртни дух. Јелка је веома посебно дрво за пагане и укузује на стално присуство земље. Док Бог умире и васкрсава, богиња је увек са нама и јелка је подсетник да нисмо сами. 

Лажно дрво је ок

Да ли је неопходно имати право дрво да бисмо били део древне традиције? Људи су доносили гране из шуме како би их ставили у јарке боје као подсетник да пролеће није далеко. Али сада знамо да ресурси нису бесконачни и да жртвовање дрвета сваке зиме може бити расипно. Нема штете ако имате лажно дрво ако желите. Значења су и даље иста.

Прочитајте још: Да 2022. година буде ПУНА БЛАГОСТАЊА: Ево како да окитите новогодишњу јелку по ФЕНГ СХУИ-ју

Свака боја украса означава нешто посебно

Црвени украси

Ова боја означава додатну виталност и енергију. Ако имате важне изазове на хоризонту, тражите снагу и храброст тиме што ћете зацрвенети јелку.

Зелени украси

Украси зелене боје призивају добро здравље, па ако су вас здравствени проблеми обележили ову годину, зелене куглице би могле бити добра идеја.

Златни украси

Окачите ово за самопоуздање, успех и сву срећу.

Плави украси

Да ли имате ситуацију којој је потребно смиривање и балансирање? Украсите своје дрво плавом бојом да бисте осетили ту мирну атмосферу.

Розе/љубичасти украси

Ово доноси мудрост и више знање, па изаберите љубичасту ако желите да видите даље од свакодневног и отворите видике.

 Звезда 

Звезда значи наду. Ставите га на врх свог дрвета ако сте се осећали малодушно, тако да вам може осветлити пут до бољег расположења.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas