Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРЕНДОВИ ЕНТЕРИЈЕРА ЗА 2024. ГОДИНУ: Ово су најмодерније боје

Шта се то променило када је реч о ентеријеру?

1704965055_shutterstock_2290526749.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

„Нова година, нови ја“ је фраза која нам се врац́а као мантра сваке године, када јануар ступи на сцену.

Ово је савршено време за увођење нових навика, трансформације и сређивање гардеробе. Почетак године је такође одлично време да освежите ентеријере. Простор у коме се осец́амо добро је, на крају крајева, најбоља инвестиција.

Најмодерније боје у ентеријеру за 2024.

Почетак године подстиче трансформацију ентеријера. Неки људи одлучују да реновирају цео стан, а остали су задовољни малим изменама које ц́е додати мало свежине простору. Само промена боје једног зида може учинити чуда.

Које боје ц́е бити најмодерније у 2024?

Према речима стручњака Института Пантоне, нова година је обојена нијансама брескве. „Пеацх Фузз приказује нашу жељу да негујемо себе и друге. Реч је о баршунасто деликатној нијанси брескве чији свеобухватни дух обогац́ује ум, тело и душу“. Боја представља свеж приступ новој димензији суптилности, топла је и пријатна. Уноси атмосферу хармоније и мира у сваки ентеријер.

Укљученост боје је такође снажно видљива у новим трендовима. Паметна употреба боја може се видети у зиду прекривеном шареним плочицама, кухињи у дубокој нијанси зелене или плаве, или тапетама у пригушеним бојама ружичасте, нијансе шљиве или бордо.

Трендови у дизајну ентеријера 2024: Намештај округлог облика

У 2024. трендови у дизајну ентеријера се ослањају на функционалност и удобност. Уместо намештаја са строгим, оштрим ивицама, бираћемо намештај од меканих тканина са обликом који се односи на ретро естетику. Софе, фотеље и сточићи окруклог облика биће најмодернији ове године.

Трендови дизајна ентеријера 2024: Персонализовани простор

У новој 2024. ће наши станови коначно престати да личе на ентеријере са фотографија из часописа. Заборавите на стерилне, монохроматске, строге и собе без декора. У новој години фокус је на стварању топлог, удобног и, изнад свега, персонализованог простора.

Трендови у дизајну ентеријера 2024: тихи луксуз

Ако вам тренд дискретног луксуза још није досадио, имамо добре вести за вас. „Прва виолина“ у многим ентеријерима биће софистицирани минимализам. Шта то значи у пракси? Уместо да испунимо простор микротрендовима, фокусирамо се на проналажењу елемената који ц́е нам служити годинама. Најважнији је квалитет, безвременост и класика.

Тренд такође укључује суптилне боје, деликатне текстуре, текстуриране тканине и ручно рађене предмете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas