· · Коментари: 0
ФЕНГ ШУЈИ

Три предмета која морате одмах избацити из куће јер ДОНОСЕ НЕСРЕЋУ

Постоје предмети који према Фенг Шуји правилима доносе негативну енергију у сваки дом

1657541831_broken-g36905245c_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Фенг Шуји правила уређења дома, привлачења позитивне енергије и позтивних вибрација у кућу постала су популарна широм света. Осим савета које ствари треба унети у свој дом, како распоредити предмете по дому, постоје и савети који налажу да се неких ствари морамо решити из свог дома. 

Прочитајте још: Софија Милошевић одушевила јавност својим стајлингом: Мајка двоје деце изгледа као девојчица (ФОТО)

Доносимо вам списак са три предмета које одмах морате избацити из своје куће!

Окрњене судове и тањире

Поломљено посуђе доноси лошу енергију ко год да га користи, тврде Фенг Шуји стручњаци. Радије купите најјефтинији нови комплет него да користите скуп, али оштећен комплет судова. Коришћење оваквог посуђа може донети утицати на каријеру или финансије.

Прочитајте још: Сви знамо шта значи када вас СВРБИ ЛЕВИ ДЛАН, али да ли знате шта значи када засврбе други делови тела

Гомила старих новина

Новине баците у канту за смеће чим их прочитате, саветују стручњаци. Уколико сакупљате магазине или књиге, чувајте их на полицама, а не поду или углу собе. Разбацани по простору, ови предмети донеће лошу енергију.

Прочитајте још: Тајна смисао која мења свест свакога од нас: Никола Тесла на потпуно другачији начин тумачио је "ОЧЕ НАШ"

Празне тегле пиринча, соли и шећера

Свима нам се дешава да нам залихе најнеопходнијих намирница нестане, међутим Фенг Шуји учитељи кажу да никада не треба допустити да вам тегле у којима држите пиринач, со и шећер буду потпуно празне. Полице са празним теглама у кухињи утичу на срећу и хармонију у породици.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.