Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трик који ће вас одушевити: Помоћу једног састојка очистите кувало од каменца (ВИДЕО)

Каменац је непријатељ многих кућних апарата

1670511631_ketler-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пре празника многи се посвете детаљном чишћењу дома па и оних делова који су често занемарени приликом свакодневног одржавања куће и кућних апарата.

Прочитајте још: Идеално место за НОВОГОДИШЊУ ЈЕЛКУ према ФЕНГ СХУИ правилима: Бирајте три области у дому

С обзиром на то да је хладније време идеално за уживање у топлим напитцима, како ваш чај или кафа не би имали окус каменца или кисели укус од устајалости, потребно је редовно да чистите кувало за воду.

Један одличан трик помоћи ће вам да кувало очистити за свега неколико минута и то без кориштења јаких кемикалија.

 

@луцyкалице Даy 1 оф тхе биг Цхристмас дееп цлеан - тхе кеттле 🎄🎅🏻 тхе лимесцале цаме уп реаллy wелл јуст усинг лемон со и wоулд рецомменд! #деепцлеан #цхристмасцлеан #цлеанмас #цлеанингтикток #цлеанингмотиватион #кеттлецлеан #цлеанwитхме #кеттлецлеанинг #цлеанток кеттле цлеан лемон кеттле цлеан винегар #цлеанингхацкс #леарнтоцлеанwитхме #кеттлецлеанингтиме #цлеанингтикток кеттле цлеанинг хацкс цлеанинг типс анд трицкс #кеттле #цлеанинг #сатисфyингцлеанс #цхристмасцлеануп #лимесцалеремовал ♬ Елф - Маин Тхеме - Геек Мусиц

Једна корисница ТикТока објавила је видео који показује како тачно да очистите кувало за воду, а потребан вам је само сок од лимуна. "Почела сам тако што сам сипала мало сока од лимуна. Користила сам флаширани, али можете користити свежи лимун, такође би деловало. Покрила сам дно и само додала мало воде. Пустила да прокува, а затим оставила да одстоји 30 минута док се сав каменац не скине", објасниле је у видеу.

Како би се решила укуса лимуна, прокувала је и други пут користећи само воду.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas