Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трик за чишћење: Стари, загорели ТИГАЊ ће изгледати као да сте га тек купили

Испробајте овај начин чишћења загорелог тигања

1666273854_Foto-Pixabay-tiganj.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Тигањи могу брзо да изгубите свој сјај, јер свакодневно узимају мрље од мрље и мрље од хране.

Једна мама није била спремна да се опрости од свог старог тигање за пржење па је нашла начин да му врати део некадашњег сјаја, а резултате је објавила на Фејсбук групи Еxтреме Цоупонинг анд Баргаинс УК где је њен пост прикупио више од 1000 лајкова и стотине коментара других чланова.

– Није савршено али тренутно не могу да приуштим нов тигањ па сам очајнички желела да очистим стари, загорели – написала је једна корисница Фејсбука.

Тигањ је прво опрала с обичним детерџентом за суђе, а онда је за веће и упорније мрље користила тупи нож за писма и пасту за скидање масноћа, а резултати су по коментарима многих невероватни.

Прочитајте још: МЕД ОД БУНДЕВЕ: Идеалан у превенцији разних обољења (РЕЦЕПТ)

Додала је да и „посао није био лаган“ и да јој је требало времена да скине све скорене остатке масноће са старог тигања, али да је и сама одушевљена коначним резултатом.

„Обавили сте фантастичан посао“, сложили су се многи у Фејсбук групи, па овај трик и даље кружи интернетом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas