Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уредите радни сто у кући према фенг шуи правилима: Једна материјал би требало да избегавате, а ово би била идеална позиција

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

1705141746_shutterstock_720994654-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако желите да подстакнете свој пословни живот, можете да погледате шта се дешава у овом делу вашег дома и направите неке промене тако да више подржава ваше намере. На пример, постављање вашег стола је најважнији део постизања доброг канцеларијског фенг шуија.

Радни сто

Прво, уверите се да имате наменски сто, што представља стабилну каријеру. Ако можете да ставите свој сто у посебну просторију која се користи само за посао, то је идеално. Међутим, то није увек могуц́е. Ако треба да ставите свој сто у мултифункционални простор, покушајте да изаберете билио коју собу осим спавац́е собе. Ако је радни сто у спавац́ој соби једина опција, учините све што можете да одвојите простор помоц́у преграде за собу, полице за књиге или завесе и обавезно одложите своје радне предмете на крају сваког дана.

Поставите свој сто за успех

Да бисте створили добар фенг шуи, требало би да се уверите да је ваш сто у командној позицији. То значи да можете да видите врата собе док седите за својим столом, а да не будете директно у линији са вратима. Ово вам омогуц́ава да више контролишете свој живот и каријеру јер можете видети све што вам се приближава. Командна позиција такође функционише на подсвесном нивоу, чак и ако не очекујете госте у својој куц́ној канцеларији, пише Тхе Спруце.

Креирајте добар ток

Обратите пажњу на ток у вашој канцеларији. Има ли довољно простора око вашег стола? Да ли постоје неке препреке које вас спречавају да лако дођете до столице? Ово би могло представљати блокаде. Ако приметите било какве физичке блокаде или препреке, погледајте да ли можете да их уклоните или преуредите.

Изаберите најбољи сто

Када је у питању избор стола, изаберите онај који је чврст, који ц́е вам помоц́и да створите вец́у стабилност у својој каријери. У идеалном случају требало би да избегавате столове са стакленом радном површином.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas