Oglas
· · Komentari: 0

Uredite radni sto u kući prema feng šui pravilima: Jedna materijal bi trebalo da izbegavate, a ovo bi bila idealna pozicija

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

1705141746_shutterstock_720994654-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ako želite da podstaknete svoj poslovni život, možete da pogledate šta se dešava u ovom delu vašeg doma i napravite neke promene tako da više podržava vaše namere. Na primer, postavljanje vašeg stola je najvažniji deo postizanja dobrog kancelarijskog feng šuija.

Radni sto

Prvo, uverite se da imate namenski sto, što predstavlja stabilnu karijeru. Ako možete da stavite svoj sto u posebnu prostoriju koja se koristi samo za posao, to je idealno. Međutim, to nije uvek moguće. Ako treba da stavite svoj sto u multifunkcionalni prostor, pokušajte da izaberete bilio koju sobu osim spavaće sobe. Ako je radni sto u spavaćoj sobi jedina opcija, učinite sve što možete da odvojite prostor pomoću pregrade za sobu, police za knjige ili zavese i obavezno odložite svoje radne predmete na kraju svakog dana.

Postavite svoj sto za uspeh

Da biste stvorili dobar feng šui, trebalo bi da se uverite da je vaš sto u komandnoj poziciji. To znači da možete da vidite vrata sobe dok sedite za svojim stolom, a da ne budete direktno u liniji sa vratima. Ovo vam omogućava da više kontrolišete svoj život i karijeru jer možete videti sve što vam se približava. Komandna pozicija takođe funkcioniše na podsvesnom nivou, čak i ako ne očekujete goste u svojoj kućnoj kancelariji, piše The Spruce.

Kreirajte dobar tok

Obratite pažnju na tok u vašoj kancelariji. Ima li dovoljno prostora oko vašeg stola? Da li postoje neke prepreke koje vas sprečavaju da lako dođete do stolice? Ovo bi moglo predstavljati blokade. Ako primetite bilo kakve fizičke blokade ili prepreke, pogledajte da li možete da ih uklonite ili preuredite.

Izaberite najbolji sto

Kada je u pitanju izbor stola, izaberite onaj koji je čvrst, koji će vam pomoći da stvorite veću stabilnost u svojoj karijeri. U idealnom slučaju trebalo bi da izbegavate stolove sa staklenom radnom površinom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas