Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОБРЕ ПРОМЕНЕ

Десет КРАТКИХ САВЕТА који одмах доносе ДОБРЕ ПРОМЕНЕ У ВАШ ЖИВОТ: Једноставни су, а могу сваку ситуацију променити набоље!

10 савета који ће вам побољшати живот - прихватите их и привуците позитивне промене!

1649158303_10-saveta-koji-ce-vam-poboljsati-zivot_141055318.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Живот понекад делује компликовано, а може бити изузетно једноставан. Јуримо за великим амбицијама, материјалним, крадемо време сами од себе, а често заборацвљамо на основна правила живота која нам могу донети срећу, позитивне промене, успех и добро зравље.

Ових 10 корисних савета могу помоћи да одмах преокренете живот набоље:

  • 1. Покушајте да се не намећете људима и тада ће вам бити јасно да ли сте им заиста потребни.
  • 2. Ако волите две особе у исто време, изаберите другу. Да волите прву, не би се заљубили у другу.
  • 3. Не треба да вас брине шта други мисле о вама.
  • 4. Увек будите спремни да опростите, али немојте свима давати другу шансу.
  • 5. Није битно ако немате пријатеља, проблем је ако имате пријатеље који су лажни.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

  • 6. Мање причајте о својим плановима, више радите на њиховом остварењу.
  • 7. Никада се не опирите променама. Када их прихватите, много лакше ћете владаати ситуацијом и повећати шансе да остварите успех.
  • 8. Човеков организам је сачињен од 85% воде. Ако човек нема сан или циљ у животу, онда је он бара. Уколико тече кроз живот спремна на промене или акцију, онда је бистар извор.
  • 9. Не одбијајте људе који желе да буду са вама. Можда ће они бити једини који ће остати уз вас у најтежим тренуцима живота.
  • 10. Третирајте људе онако како желите да се они понашају према вама. Само добро се добрим враћа!
  • БОНУС ВИДЕО:

     

    Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas