Oglas
· · Komentari: 0
DOBRE PROMENE

Deset KRATKIH SAVETA koji odmah donose DOBRE PROMENE U VAŠ ŽIVOT: Jednostavni su, a mogu svaku situaciju promeniti nabolje!

10 saveta koji će vam poboljšati život - prihvatite ih i privucite pozitivne promene!

1649158303_10-saveta-koji-ce-vam-poboljsati-zivot_141055318.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Život ponekad deluje komplikovano, a može biti izuzetno jednostavan. Jurimo za velikim ambicijama, materijalnim, krademo vreme sami od sebe, a često zaboracvljamo na osnovna pravila života koja nam mogu doneti sreću, pozitivne promene, uspeh i dobro zravlje.

Ovih 10 korisnih saveta mogu pomoći da odmah preokrenete život nabolje:

  • 1. Pokušajte da se ne namećete ljudima i tada će vam biti jasno da li ste im zaista potrebni.
  • 2. Ako volite dve osobe u isto vreme, izaberite drugu. Da volite prvu, ne bi se zaljubili u drugu.
  • 3. Ne treba da vas brine šta drugi misle o vama.
  • 4. Uvek budite spremni da oprostite, ali nemojte svima davati drugu šansu.
  • 5. Nije bitno ako nemate prijatelja, problem je ako imate prijatelje koji su lažni.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji

 

  • 6. Manje pričajte o svojim planovima, više radite na njihovom ostvarenju.
  • 7. Nikada se ne opirite promenama. Kada ih prihvatite, mnogo lakše ćete vladaati situacijom i povećati šanse da ostvarite uspeh.
  • 8. Čovekov organizam je sačinjen od 85% vode. Ako čovek nema san ili cilj u životu, onda je on bara. Ukoliko teče kroz život spremna na promene ili akciju, onda je bistar izvor.
  • 9. Ne odbijajte ljude koji žele da budu sa vama. Možda će oni biti jedini koji će ostati uz vas u najtežim trenucima života.
  • 10. Tretirajte ljude onako kako želite da se oni ponašaju prema vama. Samo dobro se dobrim vraća!
  • BONUS VIDEO:

     

    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas