· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

"Јежила сам се сваки пут када сам морала да изговорим име своје бебе": Жена открила због чега је направила драстичну промену

Мајка која је желела да детету да "кул" име, брзо се покајала

1616585549_Depositphotos_284841258_s-2019.jpg
Фото: Деспоситос

Кајање због датог имена детету, није страно никоме. Без обзира, колико је новопеченим родитељима то небитно, касније када почну своје дете да зову, јавља се другачији осећај.

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Ових 19 ствари углавном раде све маме (ВИДЕО)

За једну маму, жаљење због датог имена свом детету, постало је толико страшно, да се сваки пут "јежила", када

Фото: Деспоситос

би морала некоме да га представи, па је само три месеца након рођења бебе, одлучила да му легалним путем промени име.

Кејт из Аустралије, у почетку је милила да би име Кеш (новац), баш било супер за дете.

- Хтела сам да буде специфично. Као Џони Кеш, иако сам могла да наведем само једну његову песму - рекла је ова жена.

Убрзо након што је детету уписано име, родитељи су се покајали. Прво је Епл, представио најновије ажурирање софтвера, у коме је представљен емотикон за "кеш". Одмах се сусрела са шалама пријатеља, који су јој често слали у порукама име детета са емотиконом пуног џака новца, а на крају је и добила мајицу са слоганом "Новац је краљ".

Кејт је пораз доживела, када јој је један о пријатеља рекао да је име "кеш", хипстерско име.

Прочитајте још: Како да спречите да ДЕТЕ УЈЕДА друге? Корисни савети за родитеље

Када је Кеш напунио три месеца, његово име је правно промењено у Рубен и Кејтини пријатељи су изјавили како им је лакнуло.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.