Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЦВЕЋЕ

НИЈЕ СВЕЈЕДНО да ли ПОКЛАЊАТЕ РУЖЕ ИЛИ ЛАЛЕ! Зумбули су знак ВЕРНОСТИ, љиљан за СРЕЋУ, а мимозе...

Цвеће је сигуран поклон за сваку даму. Када поклањате биљку вољеној особи, обавезно обратите пажњу на то коју поруку шаље да се дама не би увредила и стекла погрешно мишљење

1648219419_tulips-g12dd54155_1280.jpg
Пхото:Пиxабаy
Oglas

Стручњаци пејзажне архитектуре упозоравају да сваки цвет носи неку поруку и да вас не сме засенити њихова лепота, јер се често иза тога крије нешто сасвим друго.

Нарцис - Иако се овај цвет најчешће везује за самољубље, он је симбол новог почетка с обзиром на то да се рађа међу првима.

Пхото:Пиxабаy

Ирис - Симбол достојанства, надахнућа, славе и храбрости. Жути ирис означава страст, док плави подстиче машту и срећу.

Зумбули - Знак су верности и непоколебљивости, а ако су плаве боје симболишу дуговечност.

Јасмин - Жути јасмин означава елеганцију, а остали оданост.

Магнолија - Ако је беле боје онда означава невиност, ако је ружичаст онда значи стидљивост и најчешће се поклања девојкама. Уколико поклоните магнолију која је прерано процветала, то је несумњив знак да сте због нечега узнемирени и нестрпљиви.

Руже - Уколико су црвене симболишу страст и љубав, мада могу да означавају и захвалност и задовољство. Беле значе чедност, искреност и безгрешност. Жуте руже могу да буду симбол весеља, али и неверства и љубоморе. Руже без трња могу да означавају љубав на први поглед. Наранџасте руже су симбол жудње и опчињености, а љубичасте љубави на први поглед. Тамнољубичасте руже су знак жеље за посебношћу и издвајањем, док су плаве, због вештачког начина добијања њихове боје, симбол немогућег.

Пхото:Пиxабаy

Љиљан - Означава бескрајну лепоту, срећу и спас. Веома је чест на венчањима, јер по веровању симболизује бирање вољеног бића. Бели љиљан значи невиност и чистоћу, жути обману, а љубичасти повратак срећи.

Бамбус - Симбол оданости и постојаности брачне заједнице.

Циклама - Представља симбол искрености и каже да се симболизује помирење када се поклони особи са којом сте у свађи.

Орхидеја - Значи жељу за успехом и посебност. Симболизује љубав, лепоту, романсу и жељу за интимношћу. Она се често поклања болесницима и породиљама како би им се пожелео брзи опоравак. Представља и жељу за успехом у каријери.

Пхото:Пиxабаy

Лала - Симбол поноса и славе. Црвене лале се везују за љубав, а жуте за безнадежну љубав. Розе значе брижност, љубичасте достојанство, а беле опроштај.

Мимоза - Симбол сигурности и поуздања, а означава и раскош и моћ. Она је и симбол љубазности.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Посластичар разоткрио аферу: Муж варао жену са најбољом пријатељицом

Сунцокрет - Овај цвет је симбол за снагу, понос, дивљење и обожавање. Може да значи и охолост. Уколико га поклањате вољеној особи, означава вашу спремност да јој се потпуно посветите.

Љубичице - Овај цвет је симбол оданости и верности. Беле и љубичасте значе скромност.

Висибабе - Значе наду, напредак и утеху. Када желите некоме да поручите да не губи наду, поклоните му висибабе.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas