Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
АРАНЖМАН

ОРИГИНАЛНО: Црно цвеће је НОВИ ТРЕНД и чини БУКЕТ ЕЛЕГАНТНИМ и свечаним! (ФОТО)

Ако сте љубитељ јединственог и необичног, одлучите се за црно цвеће у свом следећем аранжману.

1634722517_Depositphotos_186296796_XL.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Пошто је цвеће типично познато по томе што је светло, жудљиво и женствено, црно цвеће је одличан начин да се прекине традиција. Иако ово цвеће технички није црно, тамне боје чине дубоке нијансе црвене и љубичасте. Од црних ружа до дубоких, тамних орхидеја, саставили смо листу од 10 црних цветова за експериментисање у вашем следећем аранжману. Погледајте листу да бисте пронашли свог следећег фаворита!

Прочитајте још: Волите да "мазнете" ПЕЛЦЕР? Ево како да размножите афричку љубичицу из ЛИСТА! (ФОТО)

Кала „црна звезда“

Ова тамнија верзија обично белог цвета је дубоко љубичаста која је готово црна за људско око. Помешајте ово са светлим зеленилом како бисте заиста учинили да се овај цвет истакне.

Кукурек

Овај веома отрован цвет може се наћи у ранијим месецима пролећа, јер је то његова сезона. Има веома кожнато, тамнозелено лишће које окружује цвет.

Црна магија (Alcea rosea)

Облик дивљег белог слеза, тамне латице црне магије имају понекад нијансу црвене боје, што само доприноси његовој лепоти. Са светлим центром, овај цвет гарантује да ће додати дашак гламура сваком зимском венчању!

Црна петунија

Величина латица петуније је савршеног облика за упаривање са другим цветовима. Чувајте их у стабилном окружењу како бисте осигурали да боја остане јака.

Орхидеја шишмиш

Овај цвет је добио име по јединственом изгледу, јер изгледа као шишмиш у лету. Користите овај цвет само као визуелно занимљив букет са једном стабљиком!

Црна далија

Овај мистериозни, слојевит цвет, комбинација је дубоке црвене и љубичасте боје. Док цветају на сунцу, треба их ставити у сенку ако желите да сачувате њихову боју и висину.

Црна ружа

Често тамније у фази пупољака, ове руже цветају у тамноцрвену или љубичасту боју која изгледа црно. Да би црне руже у средишту изгледале тамније, ставите неколико капи црне боје у воду да их цвет упије.

Виола

Појављују се на пролеће. Ово цвеће добро иде и у саксијама и ван њих - савршено за централне делове стола или декор!

Ирис

Овај мирисни цвет познат је и по имену „Пре олује“. Укључите овај цвет у догађаје на отвореном јер успевају на сунчевој светлости!

Лала

Позната и као "Краљица ноћи", црни тулипан је једно од најпопуларнијих црних цветова због своје способности да се добро упари са другим тулипанима у боји. Обавезно купите високе вазе, јер ово цвеће уме да израсте више него очекивано.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas