Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет биљака које према ФЕНГ ШУИЈУ привлаче љубав: Стручњаци тврде да је ово цвеће идеално уколико желите да привучете партнера

Погледајте о којим биљкама је реч

1689350819_ljubicice.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Стручњак за фенг шуи из Русије, Олесиа Рунова истакла је да неке биљке можете посадити код куће за љубав, односно за успостављање хармоније, међусобног разумевања и верности. Понекад је потребно врло мало да се кућа испуни срећом и осмехом. Неговање биљака је пријатан и опуштајућ посао, а само цвеће уноси у дом једну нову енергију, повезује нас са природом.

Које биљке повољно делују на љубав и привлаче добре романтичне односе:

1. Спатифилиум - Иначе се назива и "женска срећа", а сматра се да повољно делује на привлачење нове љубави у живот. Повезана је са срећом и складом у дому.

2. Љубичице - Ово прелепо цвеће је повезано са миром, срећом и хармонијама. Енергија овог цвећа се према фенг шуију може користити како би се побољшали односи и поспешила љубав у простору.

4. Љубичасти оксалис - Према фенг шуију је такође повезан са привлачењем нове љубави, али и за међусобно разумевање у односима и јачање повезаности.

5. Хлорофитум - Хлорофитум ће испунити ваш дом позитивном енергијом и унети срећу и идилу у породични живот. Поред тога, према речима стручњака, овај цвет је непретенциозан у нези.

Како наводи Олесиа Рунова, ово цвеће немојте стављати у спаваћу собу јер може неповољно утицати на сан, али га можете ставити у простор у којем највише проводите времена и у којем се његова лепота истиче.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas