Oglas
· · Komentari: 0

Pet biljaka koje prema FENG ŠUIJU privlače ljubav: Stručnjaci tvrde da je ovo cveće idealno ukoliko želite da privučete partnera

Pogledajte o kojim biljkama je reč

1689350819_ljubicice.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Stručnjak za feng šui iz Rusije, Olesia Runova istakla je da neke biljke možete posaditi kod kuće za ljubav, odnosno za uspostavljanje harmonije, međusobnog razumevanja i vernosti. Ponekad je potrebno vrlo malo da se kuća ispuni srećom i osmehom. Negovanje biljaka je prijatan i opuštajuć posao, a samo cveće unosi u dom jednu novu energiju, povezuje nas sa prirodom.

Koje biljke povoljno deluju na ljubav i privlače dobre romantične odnose:

1. Spatifilium - Inače se naziva i "ženska sreća", a smatra se da povoljno deluje na privlačenje nove ljubavi u život. Povezana je sa srećom i skladom u domu.

2. LJubičice - Ovo prelepo cveće je povezano sa mirom, srećom i harmonijama. Energija ovog cveća se prema feng šuiju može koristiti kako bi se poboljšali odnosi i pospešila ljubav u prostoru.

4. LJubičasti oksalis - Prema feng šuiju je takođe povezan sa privlačenjem nove ljubavi, ali i za međusobno razumevanje u odnosima i jačanje povezanosti.

5. Hlorofitum - Hlorofitum će ispuniti vaš dom pozitivnom energijom i uneti sreću i idilu u porodični život. Pored toga, prema rečima stručnjaka, ovaj cvet je nepretenciozan u nezi.

Kako navodi Olesia Runova, ovo cveće nemojte stavljati u spavaću sobu jer može nepovoljno uticati na san, ali ga možete staviti u prostor u kojem najviše provodite vremena i u kojem se njegova lepota ističe.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas