Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мале тајне

Стигло је лепо време, а са њим и мноштво инсеката: Против најезде мрава у САМО једном потезу

Најезда мравље војске чест је проблем у готово сваком дому, ево како их се брзо и ефикасно решити

1651758429_work-4958495_1280.jpg
Пхото: Пиxабаy
Oglas

Са сунчаним временом долазе и нежељене муве, језиви пужеви голаћи и можда најстрашније од свега-најезде мрава. Но, срећом за власнике кућа, страствени вртлари хвале прилично изненађујући производ за бебе за који тврде да помаже да се решите мрава без употребе штетних хемикалија.

Једна жена на Фацебооку пожалила се на мраве: “Мрави. Чини ми се да сваке године имам проблем. Моја деца одбијају да се играју у дворишту јер су у њему мрави. Има ли неко од вас поуздане лекове осим уобичајеног сирћета и вруће воде, нешто што ће их отерати, али не и убити их. Примиетила сам код своје задње капије да их већ има превише испод комшијине канте за смеће. Сумњам да је то главни узрок и никад их пре нисам тамо приметила.“

Пхото:Пиxабаy

И објаву су брзо преплавили предлози с пудером који се показао најпопуларнијим одговором. “Ако знате одакле долазе, само их напудеришите пудером за бебе”, саветовао је један. Иначе, пудер у праху или онај пудер за бебе кошта око 200 динара.

ПРОЧИТАЈЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији (ФОТО) 

“Натерали смо их да стално улазе у нашу кухињу и када смо открили одакле долазе, мало смо их напудерисали и никад их више нисмо имали. То је мало теже извести када су мрави у дворишту, али ако их можете видети на задњој капији, поспите много праха (бонус је што је сигуран за децу и кућне љубимце)”, објаснио је један од корисника Фацебоока. Други се сложио: “Наранџину кору у сирћету две недеље, а затим улијте у боцу с распршивачем. Неће их убити, али им се то не свиђа. Такође сам користио пудер у праху јер га не подносе.” Трећи је био одушевљен: “Пудер у праху чини чуда”

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas