Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈЕЗИВО

Бизарни ритуали познатих звезда: Пију плодову воду од овце и мажу се изметом (ВИДЕО)

Даме су због лепоте спремне све да ураде, али за неке бизарне ствари, заиста је потребно имати јак желудац

1597404610_madona.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /тодаy
Oglas

Корак даље отишле су познате личности, које не бирају начине да задрже или одрже своју лепоту.

Прочитајте још: Бизарни хобији звезда: Познати глумац се игра БАРБИКАМА, а Џолијева сакупља нешто што користи и у СЕКСУ

Међу њима је и Деми Мур која тврди да је њена кожа чврста и затегнута захваљујући третману пијавица.Како се наводи, пијавице спречавају згрушавање крви, побољшавају циркулацију и убрзавају зарастање рана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ин хонор оф #МетБалл Мондаy...

А пост схаред бy Деми Мооре (@демимооре) он

Викторија Бекам предњачи у морбидности, те она за своју лепоту користи животињски измет и плодову воду од овце. Како је објаснила супруга Дејвида Бекама, она котисти иземет ретке врсте птица са јапанског острва Кјушу. Ова ретка врста храни се посебним семенкама, а након тога стручна лица, њихов измет обрађују на посебан начин и стављају га у употребу. За овај третман се сматра да успорава старење и уклања подочњаке, као и да хидрира кожу. Поред птичијег измета, омиљени третман лица је чишћење плодовом водом од овце. 

Славна глумица Сандра Булок, пронашла је савршен начин за уклањање подочњака, а у питању је крема за хемороиде. 

Прочитајте још: Да ли се сећате? Овако је Ким Кардашијан изгледала пре пластичних операција (ФОТО)

Мадона као третман за негу коже пије свој урин, а то је објавила и јавно у једном видео снимку: - Одлично је попити урин након изласка из ледене купке-, рекла је краљица попа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas