Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Девојчица је позвала принца Џорџа на рођендан, а Кејт Мидлтон све одушевила одговором

Једна девојчица имала је жељу да њеном рођендану присуствује принц Џорџ

1660310393_d1f367ed7eecccb57d90803bd48c18e3a8558c1b.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Шта може да се деси када скупите храброст да принца, најстаријег потомка војводе од Кембриџа, позовете на рођендан? Иако се њих двоје не познају, девојчица која обожава деветогодишњег прица Џорџа позвала је на своју прославу рођендана јер је желела да јој он својим присуством улепша забаву.

Међутим, иако је било очигледно да се то неће десити, девојчица није остала без одговора. Кејт Мидлтон одлучила је да пристојно и са поштовањем одговори на позивницу како не би увредила девојчицу и њену породицу. 

Прочитајте још: Краљица Летиција показала како се носи ШОРЦ ако желите да изгледате елегантно (ФОТО)

- Војвода и Војвоткиња од Кембриџа замолили су ме да ти захвалим на писму у којем си позвала принца Џорџа на свој шести рођендан. жао ми је што си толико дуго чекала на одговор. Њено краљевско височанство је захвална на твојој дивној позивници. Нажалост, са великим жаљењем морам рећи да позив морају да одбију - писало је у одговору уз наставак:

- Војвода и војвоткиња од Кембриџа били су јако дирнути што си се потрудила да пишеш њиховом сину, принцу Џорџу. То је пажљиво од тебе, па ти зато шаљу најтоплију захвалност и најбоље жеље. Надам се да си уживала у рођендану!. 

Мајка мале слављенице била је дубоко дирнута обзирношћу војвоткиње Кејт па је на своме Твитеру објавила писмо које је добила од краљевске породице и одушевила јавност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas