Oglas
· · Komentari: 0

Devojčica je pozvala princa Džordža na rođendan, a Kejt Midlton sve oduševila odgovorom

Jedna devojčica imala je želju da njenom rođendanu prisustvuje princ Džordž

1660310393_d1f367ed7eecccb57d90803bd48c18e3a8558c1b.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Šta može da se desi kada skupite hrabrost da princa, najstarijeg potomka vojvode od Kembridža, pozovete na rođendan? Iako se njih dvoje ne poznaju, devojčica koja obožava devetogodišnjeg prica Džordža pozvala je na svoju proslavu rođendana jer je želela da joj on svojim prisustvom ulepša zabavu.

Međutim, iako je bilo očigledno da se to neće desiti, devojčica nije ostala bez odgovora. Kejt Midlton odlučila je da pristojno i sa poštovanjem odgovori na pozivnicu kako ne bi uvredila devojčicu i njenu porodicu. 

Pročitajte još: Kraljica Leticija pokazala kako se nosi ŠORC ako želite da izgledate elegantno (FOTO)

- Vojvoda i Vojvotkinja od Kembridža zamolili su me da ti zahvalim na pismu u kojem si pozvala princa Džordža na svoj šesti rođendan. žao mi je što si toliko dugo čekala na odgovor. NJeno kraljevsko visočanstvo je zahvalna na tvojoj divnoj pozivnici. Nažalost, sa velikim žaljenjem moram reći da poziv moraju da odbiju - pisalo je u odgovoru uz nastavak:

- Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža bili su jako dirnuti što si se potrudila da pišeš njihovom sinu, princu Džordžu. To je pažljivo od tebe, pa ti zato šalju najtopliju zahvalnost i najbolje želje. Nadam se da si uživala u rođendanu!. 

Majka male slavljenice bila je duboko dirnuta obzirnošću vojvotkinje Kejt pa je na svome Tviteru objavila pismo koje je dobila od kraljevske porodice i oduševila javnost.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas