Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Диктира моду и у БЕОГРАДУ! Славна светска блогерка Тамара Калинић објаснила српском ЏЕТ-СЕТУ (ФОТО)

Позната блогерка живи у Лондону и рекламира највеће светске брендове

1621981129_kalinic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Српкиња Тамара Калинић једна је од ретких блогерки са наших простора која је позната широм света, а нашла се и на „Тајмсовој“ листи „100 најбољих инфлуенсера у 2019. години“. Иако потиче из изузетно имућне породице, ова светски позната блогерка непрестано истиче да је јој нико није помогао да оствари овако успешну каријеру у Лондону, какву данас има.

Прочитајте још: ТРУДНА Мирка Васиљевић! Глумица и фудбалер Вујадин Савић постаће родитељи по четврти пут!

Она савршено бира одевне комаде било да је реч о свакодневним комадима или елегантним вечерњим издањима. Њене прелоге за одевне комбинације следе највеће светске звезде, а она се већ неко време често може видети у Београду. Синоћ је присуствовала прослави 23. рођендана спрске младе музичке звезде, Анастасије Ражнатовић и за ту прилику пажљиво одабрала савршену одевну комбинацију, којом је поставила задатак комплетном српском џет-сету.

Прочитајте још: Ово сигурно нисте знали о серији ПРИЈАТЕЉИ: Да ли знате број кафа које су попили глумци? (ФОТО)


Фото: Атаимагес

Наиме, иако је цео дан провела у авиону на лету ка Београду, Тамара Калинић је понела уску црну мини хаљину са великом машном преко једог рамена, украшену шљокицама. Уз то, савршено је уклопила малу писмо ташницу бренда Шанел, која стаје неколико хиљада евра и црне полуслаонке са ниском штиклом. Од накита носила је велики број златних танких наруквица са потписом славних дизајнера и распуштену косу са крупно фенираним локнама.

Прочитајте још: "Нисам знала како се вози аутобусом или пријављује у хотел": ЋЕРКА СИНДИ КРАФОРД и живот под стакленим звоном (ФОТО)

Погледајте како то носе светске блогерке и потражите идеју за свој стајлинг управо у овој дами.


Фото: Атаимагес

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas