Oglas
· · Komentari: 0

TRUDNA Mirka Vasiljević! Glumica i fudbaler Vujadin Savić postaće roditelji po četvrti put!

Mirka Vasiljević i njen nevenčani suprug Vujadin Savić postaće roditelji po četvrti put.

1621922159_52210_svadba-25052019-00056_f.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Glumica je u petom mesecu trudnoće, a srećne vesti su podelili sa članovima svojih porodica. I jedno i drugo su želeli još naslednika, a glumica i u drugom stanju radi punom parom. Ona i Vujadin se uskoro iz LJubljane vraćaju u Beograd, jer počinje fudbalska pauza, dok će glumica leto da provede uglavnom radno. Vasiljevićeva počinje snimanje nove serije, a pored toga vodi računa i o troje dece.

U intervjuima za medije Mirka je već govorila o tome kako priželjkuje da ponovo postane majka:

- Jako mi drago što je protekle godine bilo dosta prinova. To mi uvek izmami osmeh na lice. To su divne vesti. Iskrena da budem, ja bih volela da se još jednom ostvarim u ulozi majke.

Pošto naše najmlađe dete sada ima šest godina, malo čovek i zaboravi te trenutke, pa se ja zaželim tako nečega. Godine su pred nama, nikada nismo ni rekli da smo stavili tačku na to, da smo stavili tri tačke (smeh). Volela bih da dobijemo još jedno dete. Nema ništa lepše od velike porodice. Mi funkcionišemo kao pravi mali tim - istakla je Mirka nekoliko meseci pre nego što je saznala da je u blagoslovenom stanju. Mirka juče nije odgovarala na pozive medija dok je Vujadin bio nedostupan za komentar.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas