· · Коментари: 0
нега

Џенифер Лопез поделила петоминутну ЈУТАРЊУ РУТИНУ: Овако почиње дан (ВИДЕО)

Џенифер Лопез ће 24. јула прославити 51 годину, па је решила да уз шољицу кафе са пратиоцима на Инстаграму подели начин на који се негује.

1626943106_dd23e0a8a779fdde16eeca3489cc5058cfaf113f.jpg
Фото: Депосит

Џенифер Лопез неколико пута је причала о томе да је део њене линије производа маслиново уље коме је изузетно приклоњена.

Глумица и певачица у великој мери ослања се на производе из линије коју је лансирана у јануару 2021.

Прочитајте још: БРУКА: Брат Меган Маркл улази у ријалити! Са њим је и бивши очух Ким Кардашијан

Како Џенифер Лопез почиње дан?

Прво темељито очисти поре помоћу гела за чишћење, тако скида сву креме прљавштину, уље и вишак шминке. Истиче да је јутарње чишћење је веома важно како би лице било "спремно" за дан. Потом гел испере млаком водом пре него што лице потапша белим пешкиром.

Следећи корак у рутини Џенифер Лопез је серум који наноси по целом лицу. Потом је на реду крема за подручје испод очију, а онда је један веома важан корак, крема за сунчање.

 - То је вероватно једна од ствари које сам наносила од врло, врло младог доба и помогла ми је да сачувам кожу сада - каже она отварајући бочицу са СПФ 30.

Прочитајте још: Краљица Летиција показала како се носи црвено: У омиљеној дужини хаљине појавила се на догађају и привукла сву пажњу (ФОТО)

Њени производи садрже 12 основних витамина и минерала, укључујући витамин Е, екстракт маслиновог уља и манган за који се каже да је минерал повезан са производњом колагена.

Лопез такође задржава и младалачки изглед остајући активна и уздржавајући се од алкохола и кафе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.