· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Kijanu Rivs je najbolji holivudski glumac: Život su mu obeležile tragedije, a zbog ovoga se razlikuje od drugih kolega!

Kijanu Rivs živi veoma mirnim i skromnim životom

1602952726_kijanu.jpg
Foto: YouTube printscreen /The Late Show with Stephen Colbert

Kijanu Rivs, jedan je od najboljih i najtraženijih glumaca u Holivudu. Iako je uvek raspoložen i spreman za posao, život ga nimalo nije mazio.

Pročitajte još: Popularnu manekenku napali zbog načina na koji drži bebu: Da li je ovo nemarno ponašanje Emili Ratajkovski? (FOTO)

Glumom se bavi više od 30 godina, a ostaio se skoro u svim žanrovima. Verovatno današnjoj populaciji je najpoznatiji po ulogama u filmu "Matriks" i "Džon Vik", a popularnost je stekao glumeći u filmu "Brzina". Poznat je po svojoj skromnosti i humanitarnom radu. Ipak, njegov život obeležile su brojne tragedije zbog kojih je postao jači. 

Tragedija koja mu je obeležila život

2000. godine, njegova tadašnja devojka Dženifer Sajm,  prevremeno je rodila devojčicu Avu Arčer Sajm-Rivs koja je umrla prilikom poroda. Tragedija ih je veoma pogodila, pa su zbog toga odlučili da se rastanu. Samo godinu dana kasnije, Dženifer je doživele saobraćanu nesreću i poginula na licu mesta.  Kijanu Rivs, koji je u to vreme trebao da snima film „Matriks“ odlučio je da napravi pauzu, da bi mogao da se izbori sa nesrećom koja ga je zadesila. Nakon toga više se nije ženio.

Osnovao je humanitarnu organizaciju za pomoć obolelima od raka, s tim da nije želeo da se njegovo ime pominje u zvaničnim dokumentima, niti da se povodom toga eksponira u javnosti.

Pročitajte još: ŠIRLI TEMPL - Slavu je stekla sa 3 godine, a do desete je zaradila svoj prvi MILION!

Poznat je po svojoj skromnosti, te često ističe da je novac poslednja stvar o kojoj misli. I dalje se vozi gradskim prevozom i nema nameru da kupuje automobil. Ne voli da priča o svom privatnom životu, a društvene mreže ne koristi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.