Oglas
· · Komentari: 1
LEGENDE

Evo kako sada izgleda BOJ Džordž, a iznenadićete se ZAŠTO je prekinuo svetsku SLAVU! (FOTO)

Prvi muškarac našminkan kao žena dostigao je svetsku slavu, a onda se Boj Džordž misteriozno povukao.

1624881513_Boy-George.jpg
Foto: EPA
Oglas

Boj Džordž je upravo je napunio 60 godina, a ni malo se nije promenio! I dalje se šminka, peva i objavljuje fotografije na Instagramu koje provlači kroz filtere.

Pročitajte još: Princ Hari stigao, a Kejt Midlton SKINUTA sa SPISKA gostiju!

Prvi našminkani muškarac

Bio je prvi muškarac koji se šminkao i visokom bojom glasa dugo je izazivao kontraverte. NJegov hit "Karma Chameleon" koji je objavio sa grupom "Culture Club" dostigao je planetarnu slavu.

Svetsku slavu je prekinuo zbog zavisnosti...

Za Boj Džordža svet je čuo 1982. godine kada je otpevao pesmu "Do You Really Want To Hurt Me?" koja je vrlo brzo postala Br. 1 na svim svetskim top-listama. Nažalost, posle dva neverovatna hita Boj Džordž se povukao iz javnosti 1985. godine jer je morao da ode na lečenje od zavisnosti narkotika.

Pročtiajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Boj Džordž ima dugogodišnjeg partnera

Kasnije se vratio u javnost, a dve godine je živeo u Australiji gde je bio član žirija takmičenja "The Voice". Onda se vratio u London, jer je tamo njegov dom. Osnovao je malu produkcijsku kuću, ali nije postigao veliku slavu.

Najavio je snimanje filma o sebi!

I danas živi sa dugogodišnjim momkom Majklon Đunom, a "težak" je 60 miliona dolara.

Ove godine izlazi njegov novi album, a početkom godine je već objavio "Cool Karaoke Vol. 1". Upravo je objavio i sing "The Best Thing Since Sliced Bread", a zakazao je i turneju za ovu i narednu 2022. godinu.

Pročitajte još: Kajli Minog diktira modu: Ovaj DžEMPER ćemo do jeseni svi kupiti! (VIDEO)

Ko glumi Boj Džordža?

Međutim, uskoro počinje snimanje filma o pevaču. Film o životu Boj Džordža zvaće se "Karma Chameleon", a snimaće se u Londonu i širom sveta. jednu od glavnih uloga ima mladi Daniel Mays, a u filmu će se pojaviti i Kijanu Rivs.

- Najveći problem je što ne znamo ko će glumiti mene! Upravo tražimo hrabrog mladog glumca koji je spreman da odigra ulogu života - ističe Boj Džordž.

Pročitajte još: Bluza bez bretela SKRAĆUJE figuru! NE, ako je ponesete kao i Sofija Vergara (VIDEO)

Boj Džordž ovog leta počinje turneju sa ponovo okupljenom grupom "Culture Club".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas