Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХАЉИНЕ ЗА ОСКАРА: Две боје, два савршена издања Каре Делевињ категорија су за себе (ФОТО)

Манекенка и глумица показала је да се вратила у пуном сјају, након критичног понашања

1678711219_KARA-NASLOV.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Да је рехабилитација уродила плодом, доказ су слике са доделе Оскара и журке Ванитy Фаир, на којима Кара Делевињ изгледа лепше него икада.
Након затишја које је уследило када је свет остао затечен папараци фотографијама на којима  делује дезоријентисано и неуредно, Кара се вратила у пуном сјају.

Делевињ се појавила у раскошној хаљини крв-црвене боје, са великом машном на једном рамену и великим шлицем. 
Хаљина прицеза кроја креаторке Еллие Сааб стајала јој је савршено на додели Оскара. А Кара је на ногама носила сандале исте боје, док је од накита понела ефектну сребрну, минђуше и наруквицу. Целокупан изглед заокружила је спуштеном пунђом и косом заглађеном на страну.

За појављивање на Ванитy Фаир Оскар партију, одлучила се за белу слојевиту корсет-хаљину. Ово је могуће једна од најлепших хаљина тог стила које смо имали прилике да видимо. Паучинастог материјала, деловало је као да нежна хаљина грли њену витку фигуру, а посебно је истакла Карин деколте.


Уз природну шминку, земљаних тонова, уз овај изглед одлучила се за фризуру- дуге плетенице уз пар пуштених праменова око лица.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas