Oglas
· · Komentari: 0

HALJINE ZA OSKARA: Dve boje, dva savršena izdanja Kare Delevinj kategorija su za sebe (FOTO)

Manekenka i glumica pokazala je da se vratila u punom sjaju, nakon kritičnog ponašanja

1678711219_KARA-NASLOV.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Da je rehabilitacija urodila plodom, dokaz su slike sa dodele Oskara i žurke Vanity Fair, na kojima Kara Delevinj izgleda lepše nego ikada.
Nakon zatišja koje je usledilo kada je svet ostao zatečen paparaci fotografijama na kojima  deluje dezorijentisano i neuredno, Kara se vratila u punom sjaju.

Delevinj se pojavila u raskošnoj haljini krv-crvene boje, sa velikom mašnom na jednom ramenu i velikim šlicem. 
Haljina priceza kroja kreatorke Ellie Saab stajala joj je savršeno na dodeli Oskara. A Kara je na nogama nosila sandale iste boje, dok je od nakita ponela efektnu srebrnu, minđuše i narukvicu. Celokupan izgled zaokružila je spuštenom punđom i kosom zaglađenom na stranu.

Za pojavljivanje na Vanity Fair Oskar partiju, odlučila se za belu slojevitu korset-haljinu. Ovo je moguće jedna od najlepših haljina tog stila koje smo imali prilike da vidimo. Paučinastog materijala, delovalo je kao da nežna haljina grli njenu vitku figuru, a posebno je istakla Karin dekolte.


Uz prirodnu šminku, zemljanih tonova, uz ovaj izgled odlučila se za frizuru- duge pletenice uz par puštenih pramenova oko lica.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas