· · Коментари: 0
глумица

Камерон Дијаз открила која ДИЈЕТА јој помаже да годинама буде у сјајној форми: Честа је и код нас

Камерон Дијаз изгледа као на почетку каријере

1654670117_profimedia-0021531063.jpg
Фото: Профимедиа

Камерон Дијаз напуниће 50 година овог лета, а сви се питају како је глумица успела да доржи изглед као пре неколико деценија када се појавила на филмском платну.

Глумица је открила који је њен начин да остане витка и у форми све ове године. Током епизоде ​​Гооп подкаста Гвинет Палтроу, звезда је открила да остаје у форми тако што повремено пости.

- Мало ресетовање вас враћа назад. Помаже вам да будете присутнији у овом тренутку, да будете свесни шта говорите и шта радите - објашњава Камерон. 

Прочитајте још: Ко је дечко адвокатице Џонија Депа са којом су га спајали? Завршио најпрестижније школе, медији шушкају да је опчињен њом (ФОТО)

Пост је у нашој култури изузетно заступљен, а неке студије кажу да пост може да буде једнако ефикасан као и нискокалорична дијета за губитак тежине.

Осим што се придржава ове методе, Диаз је рекла да је престала и да се свакодневно шминка.

- Носила сам шминку сваки дан већи део свог живота због посла и то је заиста исцрпљивало моју кожу. У 40-им сам престала да се шминкам и много ми се више свиђа моја кожа - каже Камерон, преноси Хола.

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.