Oglas
· · Komentari: 0

Ko je dečko advokatice Džonija Depa sa kojom su ga spajali? Završio najprestižnije škole, mediji šuškaju da je opčinjen njom (FOTO)

Tokom sudskog procesa koji je pratio ceo svet, dosta pažnje privukla je lepa advokatica Džoni Depa

1654618920_adv.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kamila Vaskez (37) zastupala je glumca na suđenju koji je vodio sa Amber Herd, a koje je podiglo dosta prašine. Mediji su čak spekulisali da se između Vaskezove i njenog klijenta rodila ljubav, te su se neretko mogli pročitati i članci u novinama o tome. Neki stručnjaci su to zaključili po govoru tela, a više o tome možete pročitati ovde.

Kamila nije odgovarala na pitanja novinara koja su se odnosila na njen privatni odnos sa Depom, već je nastojala da na sudu dobije presudu u glumčevu korist.

Međutim, glasine su dovedene u pitanju kada su lepu advokaticu videli u pratnji svog dečka Edvarda Ovena u jednom hotelu u Virdžiniji. Kada su ih novinari primetili usledila je gomila pitanja ali i blicevi fotoreportera. Vaskezova i Oven bili su raspoloženi, a Edvard se čak i slikao sa njihovim fanovima.

Pročitajte još: BOLJI ŽIVOT je mogao da izgleda potpuno drugačije: Ova glumica je odbila glavne uloge u kultnoj seriji

Oven je izvršni direktor jedne velike i uspešne kompanije u Engleskoj. Završio je studije na Kembrudžu 2005. godine, gdeje diplomirao istoriju, a godinu dana nakon toga magistrirao je nekretnine.

Izabranik Depove advokatice je i član KRaljevske institucije ovlašćenih geodeta.

Izuzetno je uspešan, a trenutno radi kao šef sektora nekretnina za Bliski Istok, Evropu i Aziju. Pre toga je osam godina radio za međunarodnu kompaniju koja je sarađivala i sa Kinom, Majamijem, Hong Kongom-

Ovaj par se upoznao u novembru prošle goine u Londonu, u luksuznom pabu The Cav, piše Dejli mejl.

Izvor blizak ovom paru je izjavio:

- Iako su od skora u vezi Edvard je oduševljen njom.

- On je dolazio u SAD kod Kamile dok je trajalo suđenje poznatog para, a i ona planira da ga poseti u Velikoj Britaniji čim se slučaj završi - dodao je ovaj izbor.

Pročitajte još: Bila je san svakog muškarca i jedna od omiljenih glumica: Povukla se iz javnosti, a onda je usledio veliki povratak - Evo kako danas izgleda Maja Sabljić (FOTO)


 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas