Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Кејт Мидлтон излуђује само једна ствар, а има везе са ПИЦОМ!

Кејт Мидлтон је увек насмејана и елегантна, али може да "експлодира" у тренутку!

1630310552_w_55927707.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Кејт Мидлтон и принц Вилијам живе у палати и важе за најпозантији пар на свету. Међутим, иако делују смирено, елегантно и децентно, принц Вилијам може лако да изнервира Кејт Мидлтон, јер јој је пронашао "танку жицу".

Прочитајте још: ЈЕСЕЊИ СТИЛ: Џенифер Лопез и Бен Афлек упарили одећу - издање које може да ископира свако! (ФОТО)

Када је 2018. године принц Вилијам отварао рекреациони центар за војнике испричао је виц, односно анегдоту из живота са Кејт Мидлтон. Он је том приликом испричао шта будућу краљицу може да доведе до лудила!

Магазин "People" пише да, док се одушевљавао жутим софама, војвода од Кембриџа се сетио шта нервира његову супругу. Шалећи се на рачун светле боје троседа и двоседа, Вилијам је узвукнуо:

- Не једи пицу на овим софама - рекао је принц Вилијам и почео да се смеје.

Прочитајте још: Краљица Елизабета обожава ово јело, а често је и на нашем менију

Принцу Вилијаму је друштво правила и Кејт Мидлтон. Када је чула шта је рекао процедила је кроз зубе:

- Стварно си ноћна мора са том шалом - рекла је Кејт Мидлтон.

Не једите пицу на каучу светле боје Фото: Депозит

Прочитајте још: ДА ЛИ ГА ПРЕПОЗНАЈЕТЕ? Био је миљеник жена 90-их, а онда је НЕСТАО, сада знамо и зашто! (ФОТО/ВИДЕО)

Краљевски батлер је открио тајну шта у кући војводе и војвоткиње од Кембриџа сме да се једе за Божић. Наиме, он има тачну сатницу када и шта сме да послужи. Рецимо, служи крекере, али у правом тренутку - на почетку вечери. Он је открио да сви морају да држе пиће искључиво у левој руци.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas