Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Kejt Midlton izluđuje samo jedna stvar, a ima veze sa PICOM!

Kejt Midlton je uvek nasmejana i elegantna, ali može da "eksplodira" u trenutku!

1630310552_w_55927707.jpg
Foto: EPA
Oglas

Kejt Midlton i princ Vilijam žive u palati i važe za najpozantiji par na svetu. Međutim, iako deluju smireno, elegantno i decentno, princ Vilijam može lako da iznervira Kejt Midlton, jer joj je pronašao "tanku žicu".

Pročitajte još: JESENJI STIL: Dženifer Lopez i Ben Aflek uparili odeću - izdanje koje može da iskopira svako! (FOTO)

Kada je 2018. godine princ Vilijam otvarao rekreacioni centar za vojnike ispričao je vic, odnosno anegdotu iz života sa Kejt Midlton. On je tom prilikom ispričao šta buduću kraljicu može da dovede do ludila!

Magazin "People" piše da, dok se oduševljavao žutim sofama, vojvoda od Kembridža se setio šta nervira njegovu suprugu. Šaleći se na račun svetle boje troseda i dvoseda, Vilijam je uzvuknuo:

- Ne jedi picu na ovim sofama - rekao je princ Vilijam i počeo da se smeje.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta obožava ovo jelo, a često je i na našem meniju

Princu Vilijamu je društvo pravila i Kejt Midlton. Kada je čula šta je rekao procedila je kroz zube:

- Stvarno si noćna mora sa tom šalom - rekla je Kejt Midlton.

Ne jedite picu na kauču svetle boje Foto: Depozit

Pročitajte još: DA LI GA PREPOZNAJETE? Bio je miljenik žena 90-ih, a onda je NESTAO, sada znamo i zašto! (FOTO/VIDEO)

Kraljevski batler je otkrio tajnu šta u kući vojvode i vojvotkinje od Kembridža sme da se jede za Božić. Naime, on ima tačnu satnicu kada i šta sme da posluži. Recimo, služi krekere, ali u pravom trenutku - na početku večeri. On je otkrio da svi moraju da drže piće isključivo u levoj ruci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas