Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ ТАЈНОГ АГЕНТА

Комбинујте неколико нијанси исте боје! Доносимо вам 5 МОДНИХ САВЕТА ЏЕЈМСА БОНДА (ФОТО/ВИДЕО)

Лик Џејмс Бонда постао је икона стила, а прве стандарде поставио је управо глумац Шон Конери

1604166593_james-bond.png
Фото: ScreenshotInstagram/007
Oglas

Он је Бонд, Џејмс Бонд. Он је икона стила, савршено углађеног удела и одевних комбинација увек прилагођених ситуацији у којој се налази. Управо зато, многи мушкарци управо се угледају на овог филмског лика који је прославио глумац Шон Конери. 

Прочитајте још: Истраживање показало: Мушкарци са ДУБЉИМ ГЛАСОМ пре ће варати у вези, ево и зашто

Одело мора да одговара форми тела

Џејмс Бонд увек носи савршено одело, ни превелико ни преуско. Оно увек савршено лежи на његовом телу и то је један од кључних разлога због кога оставља најјачи утисак већ на први поглед.

Било да сте мршави или да имате вишак килограма, уколико је одело скројено за вас, изгледаћете савршено, елегантно и отмено.

Прочитајте још: Да ли ТРЕБА оставити ДЕТЕ САМО У КУЋИ? У ШОКАНТНИМ случајевима је то (НЕ) ОПРАВДАНО

Преминуо Шон Конери
Чувени глумац, који се прославио у лику Џејмса Бонда, преминуо је данас у 91. години. Он је преминуо током ноћи у сну, на Бахамима, где је боравио.Шкотски глумац био је најпознатији по улози Џејмса Бонда, којег је играо на филму седам пута. Конери је и проглашен је за најомиљенијег глумца у улози тајног агента 007.Добитник је награде Оскар, две награде Бафта и три Златна глобуса. Британска краљица прогласила га је витезом 2000. године.

Научите да вежете кравату

Везивање кравате је значајно као и умеће бријања! У сваком тренутку, морате знати да вежете кравату. Свако одело без кравате губи на елеганцији, мужебности и нарушава стил одела. Такође, Џејмс Бонд некада ставља и лептир машну уместо кравате, али свакако сваки мушкарац мора да зна како се везује кравата.

Прочитајте још: Био је РУЖАН, сви су му се смејали, али данас КОЛЕКЦИОНАРИ не питају КОЛИКО КОШТА

 

Комбинујте различите нијансе једне боје

Понесите четири нијансе сиве или четири нијансе црне. Легендарни тајни агент, Џејмс Бонд носи и четири различите нијансе браон боје у једној комбинацији, а да то изгледа софистицирано и елегантно.

Прочитајете још: ВОЗИ, сигурно те НЕЋЕ ОСТАВИТИ на ПУТУ! Ове речи се могу рећи САМО за ЈЕДАН АУТО (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sir Sean Connery has died at the age of 90. He was the first actor to play James Bond on the big screen in Dr. No in 1962, From Russia With Love, Goldfinger, Thunderball, You Only Live Twice and Diamonds Are Forever followed. Producers Michael G. Wilson and Barbara Broccoli said: “We are devastated by the news of the passing of Sir Sean Connery. He was and shall always be remembered as the original James Bond whose indelible entrance into cinema history began when he announced those unforgettable words — “The name’s Bond... James Bond” — he revolutionised the world with his gritty and witty portrayal of the sexy and charismatic secret agent. He is undoubtedly largely responsible for the success of the film series and we shall be forever grateful to him.”

Објава коју дели James Bond 007 (@007) дана

Немојте пратити трендове по сваку цену

Праћење трендова по сваку цену може резултирати потпуно неприкладним одевним кобинацијама.  Некада је било време када је једноделни огртач са кратким купаћим шортсем био прихватљив за одлазак на базен, али то време је одавно прошло. И Џејмс Бонд је знао за ово! 

Прочитајте још: Од ДИСКО аута је свима ЗАСТАЈАО ДАХ: Ставите слушалице! (ВИДЕО)

Дочекајте непредвиђене околности спремни

Упркос временским прогнозама, никада не можете знати када ће пасти киша или када ће вас можда неки криминалци и разбојници напасти, као Џејмса Бонда па је увек потребно да имате један отпоран, непромочив танки капут.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas