· · Коментари: 0
АГЕНТ 007

БОНДА су пратиле многе лепотице, али само једна је била СРПКИЊА!

Прелепа Бонита из филма "Goldfinger" рођена је у Нишу, а сарадња са Шоном Конеријем отворила јој је врата у светску кинематографију.

1604163208_nadja.png
Фото: ScreenshotTwitter/JamesBond

Џејмс Бонд био је окружен бројним лепотицама, али само једна била је из Србије. Перелепа глумица Нађа Регин пославила се улогом Боните у филму "Goldfinger", у којој је била партнерка Шону Конерију, који је данас преминуо у 91. години живота.

Прочитајте још: Делује ШАШАВО, али ова ВИНТИЏ јакна је веома практична и ПОНОВО МОДЕРНА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#nadjaregin #fromrussiawithlove #bonita #goldfinger

Објава коју дели Anthony Cusack (@anthonycusack00) дана

Смрт првог легендарног Џејмса Бонда, глумца Шона Конерија вратила је сећања публике на остварења која су гра прославила и оставила неизбрисив траг у светској кинематографији. Међу најбољим остварењима је и филм "Goldfinger", у коме га је, као тајног агента 007 пратила и српска лепотица, Нађа Регин.

Прочитајте још: ПРАКТИЧАН је, али зашто не би био и ЛЕП? Пратите ТРИ правила када бирате КИШНИ МАНТИЛ

Нађа Регин рођена је Нишлијка, а са Џејмс Бондом глумила је у чак два филма, "From Russia with Love" 1963. године, у коме је играла улогу негативца и у филму "Goldfinger" из 1964. године, где је била једна од Бондових лепотица. 

Прочитајте још: Да ли је ОВО НАЈРУЖНИЈИ модни КРИК у деценији? Или најлепши... (ФОТО)

Одиграла 40 наслова
До завршетка каријере снимила је чак 40 наслова у Енглеској и Немачкој. Глумила је и у телевизијским серијама "Светац" са Роџером Муром, а касније и у "Осветницима" и "Опасном човеку". Пензију је стекла радећи као сценариста на ББЦ. Преминула је у априлу 2018. године, у 87. години живота.

Ова европска филмска дива прве глумачке кораке начинила је у Краљеву са само седам година, где је провела детињство. У Београду је касније завршола Седму женску гимназију и балетску школу, да би као студент Академије за позоришну уметност 1949. године дебитовала у остварењу "Прича о фабрици", режисера Владимира Погачића.

Прочитајте још: Пребродите то и БАЦИТЕ ИХ! Четири одевна комада која ИМАЈУ РОК ТРАЈАЊА

Филмски поход на Европу ова Српкиња почела је 1963. године улогом у другом наставку авантура Џејмса Бонда, а сарадња са глумцем Шоном Конеријем отворила јој је потом врата у свету глуме.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.