· · Коментари: 0
познати

Лејди Гага са дечком прошетала у ДУКСУ И ПАТИКАМА: Познати пар свратио до продавнице у спортском издању (ФОТО)

Америчка певачица Лејди Гага се проштала са својим дечком обучена као да је на спортској утакмици.

1653388564_83d90f65209eb34abdd59a2ade144d0fd41bd7f0.jpg
Фото: Профимедиа

Светски познта поп певачица одлучила је да покаже своје мршаве ноге у широком наранџастом шорцу. За ову шетњу Малибуом определила се за "оверсизе" дукс са капуљачом као и бели еyелинер који је имала на очима. Врхунац њеног лежерног изгледа био је бејзбол качкет који је носила испод капуљче, као и обичне беле патике. Пар је очигледно покушавао да се сакрије од очију јавности, али им то ниије пошло за руком. Они су одушевили бројне фанове својим опуштеним понашањем, и спонтаношћу којом зраче. Њена друга половина, Мајкл Полански, такође је носио качкет и дукс, па се можда може рећи да су се договарали око својих одевних комбинација како би се уклопили. 

Прочитајте још: Меган Маркл као права дама Холивуда: Понела интересантан летњи стајлинг (ФОТО)

Фото: Профимедиа

Овај пар је почео да се забавља крајем 2019. године, али је певачица одлучила да њихову везу обелодани у фебруару 2020. године. То је урадила тако што је ставила снимак себе и Мајкла на јахти у Мајамију. Гага је пре ове везе имала две неуспешне веридбе. Једну са агентом за таленте Кристијаном Карином, а другу са глумцем Тејлором Кинијем. Међутим, за сада се чини као да је Гагин љубавни живот кренуо узлазном путањом.

Осим што јој је кренуло на том пољу, она је недавно избацила нову песму Холд мy ханд којим се вратила на музичку сцену и обрадовала своје обожаваоце, а песма је доживела велики успех.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.