· · Коментари: 0
познати

ЛУНА И МАРКО беже на село: Зашто се пар одлучио за овакав живот? (ФОТО)

Ријалити звезде купиле имање и покрећу бизнис

1654588159_marko_luna_19062021_0049.jpg
Фото: Атаимагес.рс

После бурног живота у ријалити програмима, Луна и Марко су одлучили да купе имање у једном банатском селу, како би побегли од гужве. Одмор од градске буке ће им свакако бити потребан, највише због ћерке Мије. 

Они су за медије рекли да зарађују сасвим довољно од Јутјуба, тако да поновни улазак у ријалити не виде као опцију. Доста им је камера и снимања. Сада хоће да уживају у заједничком животу и да се посведе ћерки.

 

Прочитајте још: Дневни хороскоп за 07. јун: ВОДОЛИЈАМА напет период, РИБЕ доносе важне одлуке

Одлучили су да на свом новом имању покрену нови бизнис. Они имају велике планове и надају се, да ће када оно буде уређено до краја, имање бити прави мали рај. Планирају да направе базен и печењару и тако направе етно село. Они неће бити себични, па ће тако свој рај поделити и са другима који желе да се одморе на исти начин. Планирају да изнајмљују етно село на дан или два.

 

Надамо се да ће све укоро бити готово и да ће Луна и Марко, као и њихови фанови уживати у природи. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.