Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

Милица Павловић прославља јубиларни рођендан, а на вратима ју је дочекало изненађење (ФОТО)

Певачица Милица Павловић прославља јубиларни рођендан, па иако је све пажљиво испланирала, у поноћ ју је сачекало изненађење

1628703150_3238a7d790fd2384b89695cda778e208b9a5d36c.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Милица Павловић ће вечерас у једном београдском ресторану поводом прославе 30. рођендан уприличити гламурозну прославу. Журка је детаљно планирана данима, а иако су на листи били само најближи пријатељи, испоставило се да је списак, што је лепо, дужи него што је очекивала.

Прочитајте још: Отпевао је "Туго, несрећо" 1988. године, а данас је један од најтраженијих певача, познат по гитари и предивном гласу! (ВИДЕО)

- Толико је људи укључено у припреме да не можете да верујете. Већ сам се шалила да ко не мора, да не води пратњу са собом, јер се сви иначе знају, то је моје дугогодишње друштво које је на свим мојим прославама. Толико већ имам гостију, да ако списак настави да се шири још ћу морати да пронађем младожењу и да завршим са тим - кроз осмех је рекла Милица.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Милица Павловић

Наиме, Милици је пријатељица позвонила на врата и са тортом и сампањцем у рукама и отпевала јој рођендандску песму. Певачица је била одушевљена, а снимак је поделила на свом профилу.

- Хвала ти љубави на свему. Обожавам те и волим - написала је Милица у опису видеа који је објавила на Инстаграму.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas