Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Модне комбинације Јоване Јоксимовић које ћете прекопирати ове сезоне: Служи се триком који струк чини визуелно тањим (ФОТО)

Водитељка са разлогом важи за даму од стила

1651683244_jj.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Јовану Јоксимовић виђамо на малим екранима у савршеним одевним комбинацијама. Аутифити у којима се појављује су елегантни, софистицирани и ефектни, а могу послужити и као инспирација онда када нисте сигурни шта бисте обукли.

Недавно се у јутарњем програму телевизије "К1" појавила у фантастичној пролећној комбинацији - мини хаљини беле боје са цветним дезеном са наглашеним, тзв. "пуф" рукавима и бордо сандалама.

Наглашени рукави савршен су избор - они ће учинити ваш струк визуелно ужим. Било да имате "пуф" рукаве на блузи, топу или хаљини, са њима никада нећете погрешити.

Цветни тонови, мало дубљи деколте, наглашени рукави, чине ове мини хаљине неодољивим. Јовану смо имали прилике више пута да срећемо у оваквим моделима, а лепој водитељки савршено пристаје овај крој.

Прочитајте још: Славни дизајнер направио пометњу на МЕТ ГАЛИ, заменили га са популарним глумцем (ФОТО)

Пођеднако су ефектни и слични једнобојни модели у јарким тоновима, а Јована се недавно осврнула на комплименте које добија на рачун свог изгледа:

"Жене воле комплименте, било би лицемерно када бих рекла да ми то смета. Ако су ме гледали, сигурно су нешто и чули. Дуго сам ја на телевизији, скоро сваког дана, да би било најинтересантније како сам изгледала, било добро или не" - изјавила је за "Сторy".

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas