· · Komentari: 0

Modne kombinacije Jovane Joksimović koje ćete prekopirati ove sezone: Služi se trikom koji struk čini vizuelno tanjim (FOTO)

Voditeljka sa razlogom važi za damu od stila

1651683244_jj.jpg
Foto: ATA images

Jovanu Joksimović viđamo na malim ekranima u savršenim odevnim kombinacijama. Autifiti u kojima se pojavljuje su elegantni, sofisticirani i efektni, a mogu poslužiti i kao inspiracija onda kada niste sigurni šta biste obukli.

Nedavno se u jutarnjem programu televizije "K1" pojavila u fantastičnoj prolećnoj kombinaciji - mini haljini bele boje sa cvetnim dezenom sa naglašenim, tzv. "puf" rukavima i bordo sandalama.

Naglašeni rukavi savršen su izbor - oni će učiniti vaš struk vizuelno užim. Bilo da imate "puf" rukave na bluzi, topu ili haljini, sa njima nikada nećete pogrešiti.

Cvetni tonovi, malo dublji dekolte, naglašeni rukavi, čine ove mini haljine neodoljivim. Jovanu smo imali prilike više puta da srećemo u ovakvim modelima, a lepoj voditeljki savršeno pristaje ovaj kroj.

Pročitajte još: Slavni dizajner napravio pometnju na MET GALI, zamenili ga sa popularnim glumcem (FOTO)

Pođednako su efektni i slični jednobojni modeli u jarkim tonovima, a Jovana se nedavno osvrnula na komplimente koje dobija na račun svog izgleda:

"Žene vole komplimente, bilo bi licemerno kada bih rekla da mi to smeta. Ako su me gledali, sigurno su nešto i čuli. Dugo sam ja na televiziji, skoro svakog dana, da bi bilo najinteresantnije kako sam izgledala, bilo dobro ili ne" - izjavila je za "Story".

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.