Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Нађите ИНСПИРАЦИЈУ у стајлингу НАЈЛЕПШЕ глумице на планети! Ово су топ три модна издања Слободе Мићаловић (ФОТО)

Српска глумица Слобода Боба Мићаловић недавно је понела титулу најлепше глумице природног изгледа на свету

1636210981_nivea_sloboda_micalovic_22102021_006.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Српска глумица Слобода боба Мићаловић носи званичну титулу најлепше природне глумице на целом свету, али и незваничну титулу најомиљеније домаће глумице коју обожавамо да видимо на малим екранима.

Значајне улоге остварила је у филмовима Зона Замфирова, Краљевина Србија и Илка, као и у ТВ серијама Мјешовити брак, Рањени орао, Непобедиво срце, Чизмаши, Јагодићи, Корени. Од 2008. године у браку је са глумцем Војином Ћетковићем са којим живи у Београду и има две ћерке. Слободина рођена сестра Драгана Мићаловић такође је глумица, глумом се бавио и њихов отац Драган Мићаловић.

Прочитајте још: ТРАГЕДИЈА: Популарна певачица преминула у 48. години

Током своје каријере изградила је имиџ увек добро расположене глумице, милог и скромног става, али и глумице која никада до сада није имала модне промашаје. Доносимо вам топ три најбоље одевне комбинације глумице Слободе Мићаловић, које се могу стврстати у непревазиђене модне комаде.

Прочитајте још: Боја косе много говори о ТЕМПЕРАМЕНТУ: Шта значи ако имате плаву, црну или црвену косу, а шта ако често мењате боју?

Током професионалног фотографисања пре неколико недеља, Слобода Мићаловић понела је комплет, сако са двоструким копчањем и цигарет панталоне у ванила боји. 

Слобода Мићаловић воли да понесе и неке ретро комаде, који су непрестано у тренду и које називамо ретро, иако то они нису. Понела је уске цигарет панталоне у светло браон боји и лепршаву блузу у комбинацији са брон ташном. Ова комбинација одлична је за свакодневне активности, било да је реч о одласку на посао или пиће са пријатељима.

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА

И за изузетне ситуације, посебно премијере филмова, Слобода Мићаловић има адекватне сталјинге. Дуга, хаљина у принцеза кроју од америчког сатена је увек пун погодак, а о краљевско плавој боји је непотребно и говорити...

Прочитајте још: СТАВ ШМЕКЕРА: Да ли препознајете глумачку легенду? 80-их је пленио својом харизмом, а девојке су ЛУДЕЛЕ ЗА ЊИМ (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas