· · Komentari: 1
MODNI TRENDOVI

Nađite INSPIRACIJU u stajlingu NAJLEPŠE glumice na planeti! Ovo su top tri modna izdanja Slobode Mićalović (FOTO)

Srpska glumica Sloboda Boba Mićalović nedavno je ponela titulu najlepše glumice prirodnog izgleda na svetu

1636210981_nivea_sloboda_micalovic_22102021_006.jpg
Foto: Ataimages

Srpska glumica Sloboda boba Mićalović nosi zvaničnu titulu najlepše prirodne glumice na celom svetu, ali i nezvaničnu titulu najomiljenije domaće glumice koju obožavamo da vidimo na malim ekranima.

Značajne uloge ostvarila je u filmovima Zona Zamfirova, Kraljevina Srbija i Ilka, kao i u TV serijama Mješoviti brak, Ranjeni orao, Nepobedivo srce, Čizmaši, Jagodići, Koreni. Od 2008. godine u braku je sa glumcem Vojinom Ćetkovićem sa kojim živi u Beogradu i ima dve ćerke. Slobodina rođena sestra Dragana Mićalović takođe je glumica, glumom se bavio i njihov otac Dragan Mićalović.

Pročitajte još: TRAGEDIJA: Popularna pevačica preminula u 48. godini

Tokom svoje karijere izgradila je imidž uvek dobro raspoložene glumice, milog i skromnog stava, ali i glumice koja nikada do sada nije imala modne promašaje. Donosimo vam top tri najbolje odevne kombinacije glumice Slobode Mićalović, koje se mogu stvrstati u neprevaziđene modne komade.

Pročitajte još: Boja kose mnogo govori o TEMPERAMENTU: Šta znači ako imate plavu, crnu ili crvenu kosu, a šta ako često menjate boju?

Tokom profesionalnog fotografisanja pre nekoliko nedelja, Sloboda Mićalović ponela je komplet, sako sa dvostrukim kopčanjem i cigaret pantalone u vanila boji. 

Sloboda Mićalović voli da ponese i neke retro komade, koji su neprestano u trendu i koje nazivamo retro, iako to oni nisu. Ponela je uske cigaret pantalone u svetlo braon boji i lepršavu bluzu u kombinaciji sa bron tašnom. Ova kombinacija odlična je za svakodnevne aktivnosti, bilo da je reč o odlasku na posao ili piće sa prijateljima.

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

I za izuzetne situacije, posebno premijere filmova, Sloboda Mićalović ima adekvatne staljinge. Duga, haljina u princeza kroju od američkog satena je uvek pun pogodak, a o kraljevsko plavoj boji je nepotrebno i govoriti...

Pročitajte još: STAV ŠMEKERA: Da li prepoznajete glumačku legendu? 80-ih je plenio svojom harizmom, a devojke su LUDELE ZA NJIM (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.