Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

Њен стил засенио је и Кери Бредшо: Никол Ари Паркер у наставку серије "Секс и град" носила накит СРПСКЕ ДИЗАЈНЕРКЕ (ФОТО)

Серија “И тек тако” која је наставак култне “Секс и град” поново диктира модне трендове.

1643399915_profimedia-0646219716.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Различита су мишљења када је наставк серије “Секс и град” у питању чини се да се публика поделила у фанове и оне који су дубоко разочарани.

Ипак, сви се слажу да са нестрпљењем чекају сваку нову епизоду због моде која је савршена.

Прочитајте још: КЕРИ БРЕДШО је само надимак: Знате ли како гласи пуно име главне јунакиње популарне серије "СЕКС И ГРАД"?

Прелепа афроамеричка глумица Никол Ари Паркер дошла је као замена за Ким Катрал, а тумачи улогу Лисе Тод Вексели, хуманитарке и редитељке документараца, чији модни стил оставља без даха.

Већина модних критичара тврди да је у серији "И тек тако..." Лисин стил, иако је она секундардни лик, заправо најупечатљивији, те да је засенио и саму Кери Бредшо. Она у већини модних комбинација као асесоар носи накит наше познате дизајнерке Ане Срдић.

"Будите храбри, будите другачији. Поносна сам што сам део серије "Секс и град". Никол Паркер носи моју огрлицу", написала је Ана на Инстаграму и поделила неколико фотографија на којима се виде њени комади накита у серији.

Иначе, Ана живи у Јужноафричкој Републици, по образовању је антрополог и дизајнер, а етнологију је завршила у Београду. Дизајн накита изучавала је на Тајланду.

“Супруг и ја смо на брачно путовање отишли у Кенију, где сам се заљубила у Африку. Приликом једног боравка у Зимбабвеу добили смо понуду за посао, али ја сам одувек осећала да је Јужна Африка земља где треба да одем. Када смо крајем осамдесетих тамо провели одмор, знала сам да ту припадам. Чим смо слетели на аеродром у Јоханесбургу, била сам сигурна да ћу у том граду остати и живети. Ту нам се родила кћерка Лара. Човек се на неком простору једноставно пронађе. Почела сам да радим као антрополог, али сам упоредо била и у моди. Након што сам схватила колико су бројне владине и невладине организације политизоване, одлучила сам да оснујем своју и да радим оно што заиста волим. Тако сам годину провела на северу Тајланда и од племена Вајт Карен научила посебну технику израде сребрног накита, па сам окупила њихове жене да радимо заједно”, рекла је једном у интервјуу за Глорију Ана Срдић која три деценије ради и живи на Црном континенту.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas