· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Очекујемо БЕНИФЕР: Била је то љубав деценије, а Бен Афлек се највише обрадовао раскиду веридбе Џеј Ло

После 17 година од раскида Бен Афлек и даље размишља о Џенифер Лопез и није крио задовољство што је раскинула веридбу.

1619074143_ben.PNG
Фото: Instagram/ screenshot benaffleck

Џенифер Лопет (51) је потврдила да је прекинула везу и раскинула веридбу са америчком спортском звездом Алексом Родригезом. Најновији извештај из Холливуда је да се Бен Афлек највише обрадовао овој вести!

Прочитајте још: ЦРВЕНИ РУЖ И ИСТАКНУТЕ ТРЕПАВИЦЕ за пролеће? Меган Фокс бира класик који не пролази (ФОТО)

Бен Афлек (48) и латино звезда су се верили 2002. године и две године касније су раскинули. За то су многи окривљавали Леонарда ди Каприја, најбољег Беновог пријатеља, а он је непрестано био против ње.

Обоје су нашли друге партнере, венчали се, добили децу, развели се...

Џенифер се после тога удала за суперстара Марка Ентонија и постала мајка близанаца. Бен се оженио глумицом Џенифер Гарнер са којом је добио три ћерке.

Прочитајте још: Ана Ивановић у популарном летњем моделу ХАЉИНЕ: Пљуште коментари, тенисерка ЛЕПША НЕГО ИКАД (ФОТО)

Оба пара су се развела и онда је Џенифер кренула у потрагу за љубављу свог живота, а нашла је Алекса Родригеза (45). Прошле године су заказали венчање, али је отказано због короне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Џенифер и Алекс су прошле недеље објавили да су се растали и да ће остати добри пријатељи. Дакле, Бен и Џенифер су поново слободни.

Наиме, и Бен је у јануару раскинуо са девојком Ана де Армас са којом се кратко забављао.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

Бен Афлек је недавно новинарима спомињао Џеј Ло и назвао је "веома талентованом", "успешном" и нашалио се да она сигурно има "фонтану младости" чим изгледа тако добро.

Прочитајте још: Ћерка Тома Круза напунила 15, а рођендан прославила без оца и на неочекиван начин (ФОТО)

У Америци сада сви очекују поновно уједињење Бенифер и радују се томе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.