Oglas
Oglas
· · Коментари: 3
ПОЗНАТИ

Одмерено и са СТИЛОМ: Ево како је славна српска водитељка и КЊИЖЕВНИЦА заблистала на ЦРВЕНОМ ТЕПИХУ (ФОТО)

Позната књижевница и омиљено тв лице, Весна Дедић заблистала је на музичком фестивалу Бања Лука Фест

1657372910_bl_luz_kasal_08072022_0041.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

У данима за нама одржава се Други интернационални музички фестивал Бања Лука Фест који је током претходна три дана окупио велики број славним личности из земље и региона, музичара, глумаца, тв водитеља и других познатих личности из света културе и политике. Током треће вечери фестивала пажњу је окупирала списатељица и познато ТВ лице Весна Дедић која је још једном показала како жена у шестој деценији живота треба да изгледа на свечаностима.

Прочитајте још: Најдоминатније жене рађају се у ова ЧЕТИРИ ЗНАКА: Уживају да буду главне у свакој ситуацији

За ову прилику,славна водитељка и књижевница понела је дугу сатенску хаљину са откривеним раменима и дубљим деколтеом у две нијансе зелене боје која се лагано ширили на дну. Уз то, одлично је уклопила тпрбицу у облику врећице са златним перлицама и детаљима и сандале које су бојом пристајале уз ташницу.

Прочитајте још: Да ли знате у којим старосним годинама је НАЈБОЉИ СЕКС? Одговор ће вас ОДУШЕВИТИ

Иначе, Весна Дедић је ауторка и водитељка је емисије Балканском улицом, која се емитовала од 2001. до априла 2020. године на РТС 1, а од јуна 2020. на телевизији Нова С. До сада је написала више од десет углавном љубавних романа.


Фото: Ataimages

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas