· · Коментари: 1
ПОЗНАТИ

Три КЕЖУАЛ ЛЕТЊЕ одевне комбинације књижевнице ВЕСНЕ ДЕДИЋ по мери сваке жене (ФОТО)

Популарна водитељка и књижевница изградила је јединствен стил одевања

1653498204_vesna_decic_14122021_0045.jpg
Фото: Ataimages

Весна Дедић је позната српска новинарка, књижевница и телевизијска водитељка, која у шестој деценији изгледа невероватно, неговано и посебно води рачуна о свом стилу не дајући никада повода за критику на рачун њених одевних комбинација.

Прочитајте још: Само одржавање базена кошта као МАЊИ СТАН У БЕОГРАДУ: Завирите у дом фудбалера Немање Матића и његове супруге (ФОТО)

На својим друштвеним мрежама редовно комуницира са својом публиком и качи фотографије из својих емисија, са путовања и промоција својих књига. Управо смо и на њеном профилу на друштвеној мрежи Инстаграм пронашли три савршене свакодневне одевне комбинације које пристају свим женама, посебно оним у годинама...

Професионални ангажман

Прочитајте још: Радост у дому Лидије Вукићевић: Њен наследник поделио важну вест (ФОТО)

Весна Дедић је први посао добила са тринаест година у Радио Титограду, где је водила дечју емисију „Сунцокрили”. Један од новинара који су је „обучавали” био је и Будислав Краљ. Потом је радила у дневном листу „Побједа”, а затим, у неколико радио-станица, између осталих и у Студију Б, Телевизији Политика и РТС-у. Године 1991. је на телевизији Београд радила као уредник и водитељ Јутарњег програма који је водила суботом са Банетом Вукашиновићем.

Прочитајте још:  Маша Терзић прославила рођендан без изабраника? Непосредно пред порођај организовала прославу, а Звездан је изјавио ово (ФОТО)

Ауторка и водитељка је емисије Балканском улицом, која се емитовала од 2001. до априла 2020. године на РТС 1, а од јуна 2020. на телевизији Нова С.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.