· · Коментари: 0
елеганција

Одржана додела ЕМИ НАГРАДА 2022: Даме блистале, а ове елегантне тоалете су се посебно издовјиле (ФОТО)

На синоћној додели Еми награда добили смо још једну потврду да хаљина и патике дефинитивно иду заједно

1663062571_profimedia-0722175182.jpg
Фото: Профимедиа

Додела Еми наргада одржана је синоћ у Лос Анђелесу. Престижна 74. по реду манифестација која додељу награде најбољима из филмске индустрије окупила је бројне познате познате личности. Црвени тепих увек је синоним за гламур и високу моду, а тако је било и синоћ.

Звезде су се прошетале у пажљиво одабраним тоалетама, које наговештавају моду за наредни период, а нама су следеће привукле посебну пажњу:

Лили Џејмс, звезда серије Доwнтон Аббеy одише гламуром у бронзаној хаљини. Дугачка хаљина која прати линију тела истакла је витку фигуру глумице, а тоалету потписује модна кућа Версаће. Имала је наглашене очи, док је косу пустила да пада у природним таласима.

Прочитајте још: Након венчања у Београду славље настављено у Црној Гори: Сашка Веселинов заблистала у елегантној хаљини на обали мора (ФОТО)

Глумице Кели Хевс и Хана Вадингем одлучиле су се за розе, бајковите хаљине. Кели је дала праву слику елеганције у хаљини од тила, док се Хана одлучила за такође розе хаљину, а понела ју је уз беле патике, што је привукло велику пажњу.

Фото: профимедиа

Звезда која је добила једно од највец́их признања вечери и тријумфовала у избору за најбољу главну глумицу за серију Еуфорија, Зендаја, водила се високом елеганцијом, па је награду преузела у дугачкој "принцеза" хаљини црне боје.

Фото: профимедиа

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

 



 


 


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.