· · Коментари: 0
ЛОНДОН

Откривен прави разлог зашто су сви Харија бојкотовали, а КРИВА су - уста

Хари се вратио у САД и није обавио тежак разговор са братом, оцем, породицом.

1619167536_Harrz.PNG
Фото: Instagram/ screenshot harry_meghan_daily

Разговор са Харијем је бесмислен - јасна је порука коју су упутили чланови краљевске породице.

Прочитајте још: То смо чекали: Меган се појавила у јавности на краљичин рођендан, а сви су приметили један детаљ (ФОТО)

Хари је очекивао да ће рашчистити ставри са породицом после фамозног интервјуа који је са супругом дао Опри Винфри, али то се није догодило. Сви су га игнорисали, јер су сви љути што су интервју дали док се принц Филип борио за живот.

Хари је дошао на сахрану принца Филипа, али није остао и за краљичин рођендан, него се вратио кући. На разговор га нико није звао, нико га у кућу није позвао, није ишао на чај код краљице. На аеродорму га је чекао возач, а возач га је и испратио.

Препричала разговор
Недавно су објављени детаљи приватног разговора Меган Маркл са краљицом Елизабетом, а све је испливало у јавност захваљујући Харијевој супрузи.
Разговор је бесмислен јер све преноси супрузи

- Разговор са Харијем би у овом тренутку био бесмислен, јер он све што чује преприча Меган - каже добро обавештен извор из Бекингемске палате.

Односи са Харијем су поремећени, препуни неспоразума и неразумевања. Такви ће и остати. Хари се вратио у САД јер га нису звали на приватно обележавање рођендана краљице Елизабете.

Краљевска кућа је уздржана према Меган од фебруара 2019. године када је пет њених пријатеља испричало јавности колико се њихова другарица мучи у краљевској породици. Меган је тврдила да пријатељима није дотволила да преносе приватне разговоре, али поента је да она све прича људима.

Прочитајте још: Какав БУМ из краљевске породице: Хари се вратио у Америку, Меган контактирала краљицу - догодило се (НЕ)ОЧЕКИВАНО

Омид Скоби, аутор биографије војводе и војвоткиње о Сасекса, изнеао је јавности детаље разговора Мегани краљице. Он је и најавио да Хари неће присуствовати рођендану.

- Породица се сконцентрисала на оно што је важно и није хтела да прича о немажним стварима - рекао је Скоби, аутобиограф медијима.

Прочитаје још: "Одувек је било лако мрзети и уништавати. Градити и неговати много је теже": Неприкосновени цитати краљице Елизабете

Хари (36) и Вилијам (38) су снимљени у друшву Кејт (39) током церемоније сахране, али га нису позвали у дом да види њихову децу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.