· · Komentari: 0
LONDON

Otkriven pravi razlog zašto su svi Harija bojkotovali, a KRIVA su - usta

Hari se vratio u SAD i nije obavio težak razgovor sa bratom, ocem, porodicom.

1619167536_Harrz.PNG
Foto: Instagram/ screenshot harry_meghan_daily

Razgovor sa Harijem je besmislen - jasna je poruka koju su uputili članovi kraljevske porodice.

Pročitajte još: To smo čekali: Megan se pojavila u javnosti na kraljičin rođendan, a svi su primetili jedan detalj (FOTO)

Hari je očekivao da će raščistiti stavri sa porodicom posle famoznog intervjua koji je sa suprugom dao Opri Vinfri, ali to se nije dogodilo. Svi su ga ignorisali, jer su svi ljuti što su intervju dali dok se princ Filip borio za život.

Hari je došao na sahranu princa Filipa, ali nije ostao i za kraljičin rođendan, nego se vratio kući. Na razgovor ga niko nije zvao, niko ga u kuću nije pozvao, nije išao na čaj kod kraljice. Na aerodormu ga je čekao vozač, a vozač ga je i ispratio.

Prepričala razgovor
Nedavno su objavljeni detalji privatnog razgovora Megan Markl sa kraljicom Elizabetom, a sve je isplivalo u javnost zahvaljujući Harijevoj supruzi.
Razgovor je besmislen jer sve prenosi supruzi

- Razgovor sa Harijem bi u ovom trenutku bio besmislen, jer on sve što čuje prepriča Megan - kaže dobro obavešten izvor iz Bekingemske palate.

Odnosi sa Harijem su poremećeni, prepuni nesporazuma i nerazumevanja. Takvi će i ostati. Hari se vratio u SAD jer ga nisu zvali na privatno obeležavanje rođendana kraljice Elizabete.

Kraljevska kuća je uzdržana prema Megan od februara 2019. godine kada je pet njenih prijatelja ispričalo javnosti koliko se njihova drugarica muči u kraljevskoj porodici. Megan je tvrdila da prijateljima nije dotvolila da prenose privatne razgovore, ali poenta je da ona sve priča ljudima.

Pročitajte još: Kakav BUM iz kraljevske porodice: Hari se vratio u Ameriku, Megan kontaktirala kraljicu - dogodilo se (NE)OČEKIVANO

Omid Skobi, autor biografije vojvode i vojvotkinje o Saseksa, izneao je javnosti detalje razgovora Megani kraljice. On je i najavio da Hari neće prisustvovati rođendanu.

- Porodica se skoncentrisala na ono što je važno i nije htela da priča o nemažnim stvarima - rekao je Skobi, autobiograf medijima.

Pročitaje još: "Oduvek je bilo lako mrzeti i uništavati. Graditi i negovati mnogo je teže": Neprikosnoveni citati kraljice Elizabete

Hari (36) i Vilijam (38) su snimljeni u drušvu Kejt (39) tokom ceremonije sahrane, ali ga nisu pozvali u dom da vidi njihovu decu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.